Hayirsever Is Adamindan 1071 Malazgirt Spor'a Destek

Istanbul’da ikamet eden Muslu hayirsever is adami, Mus’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Malazgirt Spor’a forma desteginde bulundu.

Istanbul’da ikamet eden Vartolu is adami Hüseyin Öndes, 1071 Malazgirt Spor Kulübü sporcularina forma desteginde bulundu. Muslu ve Malazgirtli is adamlarinin amatör spor kulüplerine destek vermesi gerektigini ifade eden is adami Öndes, "Ben kendim Mus Varto’da dogdum. Simdi Istanbul’da yasiyorum. Fakat hem ilimizde hem de ilçelerimizde faaliyet gösteren, gelecegimiz olan gençlere sahip çikan spor kulüplerimizi desteklememiz lazim. Bende tarihi ilçemin tek amatör spor kulübü olan 1071 Malazgirt Spor’a yardim etmeyi, sponsor olmayi kendime borç bildim. Spor, siyaset ötesi bir sey. Amatör kulüpler de siyasete alet edilmeden, marka amaçli kullanilmadan büyümelidir. Bize böyle bir talep geldiginde, biz de hiç düsünmeden tamam dedik. Tarihi ilçemizde yasayan gençler, bizim gelecegimiz. Bu gençlere iyi bir gelecek hazirlamak için elimden gelen her türlü destegi saglamaya hazirim. Ilk etapta tarihi öneme sahip olan ilçe takimima 2 adet olmak üzere yaklasik 70 adet forma yaptirdim. Daha sonra Allah’in izniyle 1071 Malazgirt Sporumuza destek olmaya devam edecegim. Yeter ki onlar bu formalarla basarili olsunlar" dedi.

1071 Malazgirt Spor Kulübü Baskani Ibrahim Kaddafi Türeli ise hayirsever is adamina tesekkür ederek, "Hayirsever is adamimiz Hüseyin Öndes, kulübümüzün sporcularinin yüzünü güldürdü. Kendisine çok tesekkür ediyoruz. Böyle hayirsever is adamlarimiz oldukça, takimimizin sirti yere gelmeyecektir” diye konustular.

IYI Parti Malazgirt Ilçe Baskanliginda yapilan sponsorluk anlasmasina IYI Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Adayi Muslu is adami Hüseyin Öndes, 1071 Malazgirt Spor Kulübü Baskani Ibrahim Kaddafi Türeli, IYI Parti Mus Il Baskani Ilhan Serafettin, IYI Parti Malazgirt Ilçe Baskani Hikmet Tasdemirel ve partiler katildi.

Kaynak: İHA