Galatasaray'da Saglik Kontrolleri Devam Ediyor

Sarikirmizili takimda 8 futbolcu kontrolden geçti.

Yeni sezon hazirliklarina baslayan Galatasaray'da saglik kontrolleri devam ediyor.

Sari-kirmizili futbolcular Emre Kilinç, Ryan Babel, Fatih Öztürk, Gökay Güney, Ismail Çipe, Jesse Sekidika, Atalay Babacan ve Ogulcan Çaglayan, Liv Hospital Vadistanbul'da çesitli testlere tabi tutuldu.

Kontrollerin ardindan basin mensuplarina açiklamada bulunan Ogulcan Çaglayan, "Yeni sezon hepimize hayirli olsun. Insallah en az sakatligin yasandigi, çekismeli ve sonunda da Galatasaray'in sampiyon oldugu bir final olur. Biz de bugün saglik kontrollerinden geçtik. Her sey yolunda gözüküyor. Buradan da antrenmana gidecegiz." diye konustu.

Sezonu erken açtiklarini vurgulayan Ogulcan Çaglayan, "UEFA Sampiyonlar Ligi elemesindeki rakibimiz yarin belli oluyor. 20 Temmuz'da ilk maçi oynayacagimizi düsünüyoruz. Insallah Sampiyonlar Ligi ön elemelerinde de ülkemizi gururla temsil eder, turlari atlar ve gruplara kaliriz. Taraftarimizi, camiamizi mutlu etmek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Ogulcan Çaglayan, sezona antrenör Selçuk Inan yönetiminde basladiklarini da hatirlatarak, sunlari kaydetti:

"Zaten geçtigimiz sezon da Fatih (Terim) hocamizin ekibindeydi. Çok önemli futbol kariyeri var ve bence ileride de çok iyi bir antrenör olacak. Bize tecrübelerini aktariyor, yardimci oluyor. Biz de kendisine yardimci oluyoruz. Bu sekilde hazirliklarimizi sürdürüyoruz. Sampiyonlar Ligi maçlarina çikacagim için çok heyecanliyim. Insallah takimin maçlari kazanmasina yardimci olurum. Her Türk gencinin hayali o arenada boy göstermek. Insallah ben de firsat bulursam, elimden gelenin en iyisin yapacagim."

Kaynak: AA