Galatasaray Baskan Adayi Elmas Açiklamasi 'Finansal Durumumuzu Bu Hale Getiren Yanlislari Ortadan Kaldirmamiz Gerekiyor'

Galatasaray Spor Kulübü Baskan adayi Burak Elmas, Ankara Galatasarayli Yönetici ve Is Adamlari Dernegi (1905 AGS) ile bir araya geldi. Elmas, “Finansal durumumuzu bu hale getiren yanlis davranislari kisisel hatalari ortadan kaldirmamiz gerekiyor” dedi.

Galatasaray’da 19 Haziran’da yapilacak baskanlik seçimi öncesi baskan adayi Burak Elmas, Ankara Galatasarayli Yönetici ve Is Adamlari Dernegi üyeleri ile Ankara Sanayi Odasi Meclis salonunda bir araya geldi. Burada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Elma, “Biz çok uzu bir süre önce ve bugün tüm projelerimizde büyük bir etkinlik sahibi ekiple göreve haziriz. Bizim buradaki görevimiz yaptigimiz çalismalari ekibimizi tüm Galatasaraylilara anlatabilmek bugün de Özgür Bayraktar sag olsun yaptigi organizasyonla Ankara Yönetici Is Adamlari Dernegine ziyarete geldik. Onlara projelerimizi ve kendimizi anlatacagiz” diye konustu.



“Finansal durumumuzu bu hale getiren yanlis davranislari kisisel hatalari ortadan kaldirmamiz gerekiyor”

Finansal durumumuzu bu hale getiren yanlis davranislari kisisel hatalari ortadan kaldirilmasi gerektigini vurgulayan Elmas, “Biz bunun için kurumsallasmaya, seffaflasmaya, hesap verebilir olmaya çok önem veriyoruz. Sportif tarafta hem de kurumsal tarafta Galatasaray gibi bir kurum stratejisiz yönetilemez. Galatasaray bugüne kadar maalesef stratejiden yoksun yönetildi. Bizler kulübü stratejileri dogrultusunda sürekli kisileri degistirilmedigi uygulamalarla Galatasaray’i aydinlik bir gelecege tasimak istiyoruz” seklinde konustu.



“Genç oyucularla tecrübeli oyucularin birlestigi, disiplinli çalisan bir takim kurmayi arzu ediyoruz”

Elmas Galatasaray her zaman en üst seviyesini ve sadece bununla yetinmeyip Avrupa’nin en üst seviyelerini hedefleyecegini belirten, “96-2000 dönemindeki yapilanma büyük bir dönmemin baslangici olarak görüyoruz. Çok kiymetli geç oyucularla tecrübeli oyucularin birlestigi sistemde uzu süre mücadele eden ve disiplinli çalisan bir takim kurmayi arzu ediyoruz. Göreve geldigimiz takdirde en dogru Galatasaray’in kararlarini verecegiz” degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA