Denizlili Sporcular 6 Madalyayla Döndü

Denizli Büyüksehir Belediyespor sporculari Nilüfer, Marmaris, Izmir ve Bursa’da düzenlenen yagli güres, yüzme ve atletizm sampiyonalarindan 6 madalya ile döndü.



Denizli Büyüksehir Belediyespor sporculari Nilüfer, Marmaris, Izmir ve Bursa’da düzenlenen sampiyonalardan derecelerle döndü. Bu kapsamda Türkiye Atletizm Federasyonu tarafindan Izmir’de düzenlenen yarista Denizli Büyüksehir Belediyespor Atletizm Takimi’ndan Görkem Ceylan yüksek atlamada 1’inci, Huri Nisa Semerci yüksek atlamada 2’nci ve Eymen Karatas ise uzun atlamada 3’üncü oldu. Yine Türkiye Atletizm Federasyonu tarafindan Bursa’da düzenlenen Türkiye U-23 Atletizm Sampiyonasi’nda ise Denizli Büyüksehir Belediyespor Atletizm Takimi sporcusu Seren Biçer yüksek atlamada 1.55 metrelik derecesiyle Türkiye 3’ncüsü oldu. Biçer bu derecesiyle Milli Takim’a seçildi.

Bir Türkiye 3’üncülügü de Yüzme Takimi’na

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafindan Marmaris’te düzenlenen Açik Su Milli Takim Seçmesi ve Türkiye Sampiyonasi müsabakalarinda ise Denizli Büyüksehir Belediyespor Yüzme Takimi sporcusu Elif Berke, 17 Yas Bayanlar Serbest 7500 metre yarisinda Türkiye 3’üncüsü oldu. Denizli Büyüksehir Belediyespor Yagli Güreç Takimi sporcusu Ercan Bakan ise ilk kez yaristigi Nilüfer Belediyesi 59. Çali Yagli Güresleri Minik 2 Boyunda 3’üncü oldu.

Baskan Zolan bizim çocuklari tebrik etti

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, müsabakalarda basarili olan sporculari tebrik ederek, alinan derecelerden son derece mutlu oldugunu söyledi.

Sporculara güvendigini, basarilarin devaminin gelecegine emin oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, "Sehrimizin çocuklari, gelecegimiz müsabakalardan yine basarilarla döndüler. Çok mutlu olduk, insallah devami gelecek. Allah’im basarilarini daim eylesin" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA