Azerbaycan Milli Takimi'ni Kigili Giydirecek

Azerbaycan Futbol Federasyonu ile Türk giyim markasi Kigili, sponsorluk anlasmasi imzaladi. Azerbaycan Milli Takimi, 2 yil boyunca Kigili’nin kiyafetlerini giyecek.

Azerbaycan Futbol Federasyonu ile Türkiye’nin önde gelen giyim markasi Kigili arasinda sponsorluk anlasmasi imzalandi. Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun Bakü’de bulunan merkez binasindaki anlasmaya, Kigili CEO’su Hilal Suerdem, Azerbaycan Futbol Federasyonu Baskan Yardimcisi Elkhan Mammadov ile milli futbolcular Araz Abdullayi ve Sertan Taskin katildi.

Abdullah Kigili da toplantida online olarak yer aldi. Toplantida ilk sözü alan Abdullah Kigili, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev’in söyledigi gibi 2 devlet tek millet olarak hareket ediyoruz. EURO 2020’de Türkiye’nin Galler ve Isviçre maçlarina Azerbaycan’in ev sahipliginde hazirlaniyoruz. Biz de AFFA’ya giyim sponsoru olduk. AFFA’nin sikligini Kigili’ya teslim etmesinden dolayi baskana saygi ve sevgilerimi sunuyorum. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.



Hilal Suerdem: “Onur ve gurur duyuyorum”

Azerbaycan Futbol Federasyonu Baskan Yardimcisi Elhan Mammadov, Abdullah Kigili’yi Bakü’ye davet ederken, “Pandemi nedeniyle bu imza töreni biraz gecikti. Ancak bir taraftan da avantaj oldu. Bakü’de futbolun bayram havasini yasiyoruz ve büyük heyecan hissediyoruz” dedi.

Toplantida konusan Kigili CEO’su Hilal Suerdem, yapilan sponsorluk anlasmasindan dolayi onur ve gurur duyduklarini ifade ederek, “Baskanimiza ayrica tesekkür ediyoruz. Azerbaycan kardes ülkemiz. Karabag ile ilgili sikintilar asildi ve bugünlere geldik. Spor kardesliktir ve spor devletleri birlestirir. Biz de sirketler olarak katki saglamak istiyoruz. Bu nedenle Azerbaycan Milli Takimi’nin sikligi artik bize emanet. Burada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Baskana tesekkür ediyorum, milli takima da basarilar diliyorum” açiklamasini yapti.

Toplantinin ardindan anlasma imzalandi ve karsilikli hediye alisverisiyle lansman tamamlandi.

Kaynak: İHA