Altay'da Degisim Basliyor

Süper Lig’e yükselen Altay’da yeni sezon kadrosunda büyük bir degisiklige gidilmesi bekleniyor. Siyah-beyazli kulüpte yapilacak olan genel kurul sonrasinda yönetim, transferde hareketli günler yasayacak.

2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig play-off sampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Altay’da yönetim, gelecek sezonun kadrosunu olusturmak için kollari sivadi. Geçtigimiz sezon kadrosunda 33 futbolcusu bulunan ve 29.8 yas ortalamasina sahip olan siyah-beyazlilar, hem futbolcu sayisini hem de yas ortalamasini düsürerek dinamik bir takim olusturmak istiyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yoluna devam etmesi beklenen Altay yönetimi, 21-28 Haziran tarihlerinde yapilacak genel kurul sonrasinda transfer döneminin de baslamasiyla hareketli günler yasayacak.

Degisim basliyor

Altay’da geçtigimiz sezon kadrosunda bulunan ve sözlesmeleri sona eren Çaglar Birinci, Ridvan Simsek, Adam Stackhowiak, Ozan Evrim Özenç, Deniz Kadah ve geçtigimiz sezon sonunda kadro disi birakilan Yekta Kurtulus, Lokman Gör, Gençer Cansev ve Ilhan Depe’nin önümüzdeki sezon kadroda yer almasi düsünülmüyor. Ayrica, siyah-beyazlilarda geçtigimiz sezon kiralik olarak bulunan Harun Alpsoy, Antalyaspor’a, Abdullah Aydin ise Besiktas’a geri döndü. Altay’in iki futbolcu için de yeniden kiralama teklifi yapmasi beklenmiyor.

Altay’da Mehmet Erdem Ugurlu, Regattin, Tolga Ünlü, Khaly Thiam ve Jasmin Scuk ve Mossoro ile yeniden görüsülerek kadro planlamasinda yer alip almayacaklari belirlenecek. Kadroda düsünülmeyen futbolcular için siyah-beyazli yönetim, transferde kolaylik saglayacak.

Kaynak: İHA