Türk Telekom'un Tekvandocularindan 3. Multi Avrupa Oyunlari'nda 3 Altin Madalya

Bulgaristan'da düzenlenen organizasyonda yildizlarda Hayrunnisa Gürbüz, gençlerde ise Aleyna Senyurt ve Ömer Faruk Dayioglu, altin madalya elde etti Türk Telekom Spor Kulübü, 3 altin madalyayla 3. Multi Avrupa Oyunlari'nin en basarili kulübü oldu

Türk Telekom Spor Kulübü tekvandoculari Hayrunnisa Gürbüz, Aleyna Senyurt ve Ömer Faruk Dayioglu, Bulgaristan'da düzenlenen 3. Multi Avrupa Oyunlari'nda altin madalya kazandi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Türk Telekom, basketboldan eskrime, yüzmeden tekvando ve badmintona kadar uzanan toplam 33 brans ve 39 ilde yaklasik 6 bin amatör sporcuyu desteklemeye devam ederken, sporcular da basarilari ile Türkiye'yi gururlandiriyor.

Türk Telekom'un destekledigi 4 genç sporcu, Bulgaristan'in baskenti Sofya'da 10 Haziran'da baslayan ve 35 farkli ülkeden bin sporcunun katilimiyla düzenlenen 3. Multi Avrupa Oyunlari'ndaki mücadelesini tamamladi.

Yildiz kizlar 37 kiloda Hayrunnisa Gürbüz, genç kizlar 49 kiloda Aleyna Senyurt ve genç erkekler 59 kiloda Ömer Faruk Dayioglu, tüm rakiplerini maglup ederek altin madalya elde etti.

Türk Telekom Spor Kulübü de 3 altin madalyayla organizasyonun en basarili kulübü oldu.

Yildiz kizlar 33 kiloda mücadele eden Defne Tanriverdi ise Ukraynali rakibine yenilerek turnuvaya veda etti.

Kaynak: AA