Türk Telekom Spor Kulübü Tekvandocularina Avrupa'dan 3 Altin Madalya

Türk Telekom Spor Kulübü’nün 3 tekvandocusu Hayrunnisa Gürbüz, Aleyna Senyurt, Ömer Faruk Dayioglu Bulgaristan’da düzenlenen 3’üncü Multi European GamesTurnuvasi’nda Avrupa Sampiyonu oldu.



Türk Telekom, ülkenin dört bir yaninda farkli kategorilerde çok sayida amatör sporcuyu desteklemeyi sürdürüyor. Sirketin destekledigi 4 genç sporcu, 10-16 Haziran tarihleri arasinda Bulgaristan’in Sofia sehrinde devam eden ve 35 farkli ülkeden bin sporcunun katilimiyla düzenlenen 3’üncü Multi European Games Turnuvasi’ndaki mücadelesini tamamladi.

Sporculardan tekvandocu Hayrunnisa Gürbüz, Aleyna Senyurt ve Ömer Faruk Dayioglu önemli bir basariya imza atti. Verilen bilgiye göre, 37 kilogram Yildiz Kategorisinde Hayrunnisa Gürbüz, 49 kilogram Genç Kizlar Kategorisinde Aleyna Senyurt ve 59 kilogram Genç Erkekler Kategorisi’nde Ömer Faruk Dayioglu tüm rakiplerini maglup ederek Avrupa Sampiyonu oldu ve kendi kategorilerinde altin madalyayi almaya hak kazandilar. Ayrica Türk Telekom Spor Kulübü, turnuvada toplamda 3 altin madalya alarak turnuvanin en basarili spor kulübü oldu.

33 kilogram yildizlar kategorisinde yarisan Defne Tanriverdi ise Ukraynali rakibine yenilerek turnuvaya veda etti. Sirketin, basketbol, eskrim, yüzme, atletizm, güres, badminton gibi alanlarda toplamda 39 ilde ve 33 brans olmak üzere yaklasik 6 bin sporcuya destek verdigi belirtildi.

Kaynak: İHA