Tahir Kiran Açiklamasi 'Rizespor'da Bu Serefli Makama Aday Olma Onurunu Yasamaya Karar Verdim'

Rizeli Armatör Tahir Kiran, Çaykur Rizespor’un 19-26 Haziran tarihlerinde gerçeklestirilecek olan kongrede Rizespor’un baskanligina adayligini açikladi.

Tahir Kiran, Çaykur Rizespor için baskan adayligini açikladi.

Kendisine yönelik baskanlik çagrilarina kayitsiz kalmadigini dile getiren Kiran, "Son yillarda sürekli olarak hemserilerimden, Rizespor taraftarlarindan ve de camiamizdan baskan olmam konusunda büyük bir talep görmekteyim. Bu gerçekten çok onur ve gurur verici. Rizespor Baskanligi, her Rizelinin gurur duyacagi, gönülden isteyecegi serefli bir makamdir. Bugüne kadar maddi manevi hiçbir destegi esirgemedigim, memleketimin medari iftihari Rizespor’a henüz zamani gelmedigi için baskan olmayi düsünmedigimi, iki kez basin açiklamasi yaparak duyurmama ragmen bu teveccüh her geçen gün artarak devam etti. Rize ile adim öylesine özdeslesmis durumda ki, bu israrli teveccüh karsisinda ben de Rizespor’a hizmet borcum oldugunu ve artik zamaninin geldigini düsünüyorum. Bu nedenle 19-26 Haziran 2021 tarihinde yapilacak genel kurulda bu serefli makama aday olma onurunu yasamaya karar verdim" ifadelerini kullandi.

Rizespor’un basarisi için mücadele edeceklerini ve bu basariyi ise zamana tasiyacaklarini dile getiren Tahir Kiran, "Insallah genel kurul teveccüh gösterip bu sanli görevi bize verirse çözüm üretebilecek güçlü bir kadro ile basarili yillar için geliyoruz. Rizespor için elimizden gelenin en iyisini yapacagimizdan hiçbir hemserimin süphesi olmasin. Bu camianin menfaatlerini ön planda tutmak ve gelecegini insa etmek amaciyla yola çiktik. Rizespor’u sadece Rize iline sikisip kalmaktan kurtaracagiz ve bu büyük camiayi zamana tasiyacagiz. Sadece Rize’de degil tüm dünyada yasayan Rizeli hemserilerimin de büyük destegini alarak köklü bir degisim ve yenilikçi bir anlayis için çiktigimiz bu yolda, hem saha içinde hem saha disinda muvaffak olarak Rizespor’u zamana tasiyacagimiza kalben inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA