Serik Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Serhat Gülpinar Oldu

Serik Belediyespor kulübü Teknik Direktör Serhat Gülpinar ile sözlesme imzaladi.

Teknik Direktör Serhat Gülpinar, Serik Belediye Baskanliginda düzenlenen imza töreni ile yesil beyazli renge baglandi. Serik Belediye Baskani Enver Aputkan, Kulüp Baskani Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazir bulundugu imza töreninde Gülpinar ile 1 yilligina sözlesme imzalandi.

“Hep birlikte Serik sporumuzu çok daha iyi noktalara getirecegiz”

Imza töreni sirasinda konusan Serik belediye Baskani Enver Aputkan, “Serik Belediyespor herkesin ortak noktasidir. Hep basariya kosmus bir takimdir. Bundan sonra da Serhat hoca ve ekibi ile daha üst noktalara çikacagimiza inaniyorum. Hep birlikte Serik Sporumuzu çok daha iyi noktalara getirecegiz. Bu isigi zaten görüyoruz” dedi.



“Kulübümüze katki yapacagina inancimiz tamdir”

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor kulübü Baskani Halil Deligöz, “Kulübümüzün yapisina en uygun teknik direktör adayini bulmak için yönetim kurulu ile genis çapli bir arastirma yaptik. Alternatifleri degerlendirdik. Geldigimiz noktada uzun bir süre süper ligde futbol oynamis, birinci ve ikinci ligde hocalik deneyimi olan, Afjet Afyonsporu TFF 1. Lige çikartmis, geçtigimiz sezon Vansporu playoff oynatmis, camiamizi heyecanlandiracagina inandigimiz Serhat Gülpinar ile anlastik. Kulübümüze katki yapacagina inancimiz tamdir” diye konustu.



“Takimi 1. Lige çikartmak için ugrasacagiz”

Teknik Direktör Serhat Gülpinar, “Hedefler dogrultusunda kesisen bir dogru vardi. Onun için bizde bu görevi kabul ettik. Bu kulübün hak ettigi yerler buralar degil, daha üst ligler oldugunu düsünüyoruz. Bunun içinde elimizden gelen bütün çabayi sarf edecegiz. Takimi 1. Lige çikartmak için ugrasacagiz. Her seyden önce dogru yapilanma, dogru hedefler, dogru takim kurgusu ile dogru karakterli oyunculu bir takim kadrosu olusturup, bizi hedefe götürebilecek, kisa ve uzun vadede hedeflere götürebilecek iyi bir kadro kurup hep birlikte oyuncularimiz, yönetimimiz, taraftarimiz, basinimiz hep birlikte sezon sonu istenilen yerde hedeflenen yerde olmak için var gücümüzle çalisacagiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyecegiz” seklinde konustu.

Teknik Direktör Serhat Gülpinar’a Ahmet Askin, Mustafa Lökçü, Tahir Aksoy, Soner Ari, Cihan Mert Cengiz, yardimcilik yapacak.

Kaynak: İHA