Ögretim Üyesinin Çalistirdigi Takim Sampiyon Oldu

U-18 Erkek Voleybol Milli Takimi Antrenörlerinden Harran Üniversitesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Aktas’in çalistirdigi Gap Spor Voleybol Takimi, Bölgesel Lig’de sampiyon oldu.

Daha önce de çok basarilara imza atan Doç. Dr. Yakup Aktas’in kontrolündeki Gap Spor Voleybol Takimi, Sanliurfa’da düzenlenen Bölgesel Voleybol Turnuvasi ilk maçinda Viransehir Spor’u, ikinci maçinda ise Genç Yurdum Spor’u yenerek finale kalmayi basardi. Doç. Dr. Yakup Aktas’in kontrolündeki Gap Spor Voleybol Takimi, final maçinda ise Akçakale Spor’u 3-2’lik yenerek birinci oldu. Genç akademisyenin yönetimindeki takim tüm maçlari kazanarak Türkiye Voleybol 2. Ligi’ne katilma yolunda büyük basari elde etti.

Sanliurfa’da voleybolun altyapisindaki boslugu doldurarak yetenekli gençleri degerlendirmek için gayret gösterdiklerini belirten Gap Spor Voleybol Antrenörü ve U18 Voleybol Milli Takim Yardimci Antrenörü Doç. Dr. Yakup Aktas, “Yas ortalamasi 18 olan genç takimiz iki yil önce kuruldu. Viransehir Spor, Gençlik Yurdum Spor ve Akçakale Spor’u yenerek Sanliurfa’da sampiyon olduk. Bunun gururunu yasiyoruz. Simdi hiz kesmeden önümüze bakacagiz. Antrenmanlarimiza devam ederek, 21-22-23 Haziran’da oynanacak final maçlarinda birinci olup 2. Lig’e yükselmek istiyoruz. Sanliurfa kapasiteli gençlere sahip bir ildir. Amacimiz bu gençlerimizin yeteneklerini kesfederek onlari hak ettigi yere getirmektir. Bölgesel maçlarda oynatarak gençlerimizi tecrübe sahibi yaptik. Antrenmanlarimizi Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü’ndeki kapali spor salonunda sürdürüyoruz. Milli takim, Efeler ve 1. Lig’de oynamalari için kendilerine zemin hazirliyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA