Milli Sporcu Hasan Berkay Günbaz'dan, Dünya Sampiyonasi Yolunda Çifte Zafer

Gaziosmanpasali Milli Sporcu Hasan Berkay Günbaz, Ankara’da gerçeklestirilen U19 Milli Takim Seçmelerinden 2 sampiyonlukla döndü. Ekim ayinda Çin’de yapilacak olan Dünya Gençler Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil edecek olan Günbaz’in hedefi dünya sampiyonlugu.

Ankara Badminton Olimpiyat Hazirlik Merkezi’nde gerçeklestirilen Badminton U19 Milli Takim Seçmeleri tamamlandi. Gençler Türkiye Sampiyonasi niteligi tasiyan ve 5 kategoride yapilan turnuvaya Gaziosmanpasa Belediyesi Spor Kulübü’nün milli sporcusu Hasan Berkay Günbaz damga vurdu. Tek Erkekler kategorisinde rakiplerini geride birakarak sampiyonluk ipini gögüsleyen Günbaz, Çift Erkekler kategorisinde de partneri Nurullah Saraç ile birlikte sampiyonlugu elde etti.

Dünya sampiyonlugu için mücadele edecek

Milli Takim Seçmelerinden çifte zaferle dönen Gaziosmanpasali milli sporcu Hasan Berkay Günbaz, elde ettigi sonuçlarla Ekim ayinda Çin’de yapilacak olan Dünya Gençler Sampiyonasi ile o tarihe kadar yapilacak diger uluslararasi turnuvalarda ülkemizi temsil etme hakki kazandi. Avrupa 3’üncülügü unvani da bulunan milli sporcu, Dünya Gençler Sampiyonasi’nda sampiyonluk elde ederek, ay-yildizli bayragimizi kürsüde dalgalandirmayi hedefliyor.

Kaynak: İHA