Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Sponsorluk Anlasmasi

Takimin yeni adi 'Yukatel Merkezefendi Belediyesi' oldu.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'ni sampiyon tamamlayip gelecek sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde yer almaya hak kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile Yukatel firmasi arasinda isim sponsorluk anlasmasi imzalandi. Buna göre takimin yeni adi "Yukatel Merkezefendi Belediyesi" oldu.

Merkezefendi ilçesindeki bir restoranda gerçeklestirilen imza töreninde konusan Kulüp Baskani Veli Deveciler, gelecek sezon için heyecanli olduklarini söyledi.

Denizli'ye büyük basarilar yasatmak istediklerini belirten Deveciler, "Bizler bugünlere kolay gelmedik. Zorluklar çekerek, hak ettigimiz yer olan Süper Lig'e sampiyon olarak çiktik. Yukatel markasi ile birlikte güzel isler basaracagiz ve kente büyük basarilar yasatacagiz. Türkiye'de ve zaman zaman uluslararasi arenada bu heyecani yasamaktan dolayi mutluluk duyuyoruz." dedi.

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan da, Denizli'de bir ilki gerçeklestirdiklerini ve bu yüzden gururlu olduklarini dile getirerek söyle konustu:

"Merkezefendimizin artik basketbolda söz sahibi olacagina eminiz. Büyük bir mücadele ve azimle çok çalisarak buralara geldik. Bu bizim için çok gurur verici. Bunun ilimize ve ilçemizi çok büyük katkisi olacak. Bu anlamda da Süper Lig’de kalici olmak hedefimiz. Emin adimlarla gidiyoruz."

Yukatel Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Karatas ise, takima ellerinden gelen tüm destegi vermeye hazir olduklarini ifade etti.

Ayrica konusmalarinin ardindan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'in Bas Antrenörü Zafer Aktas, Genel Menajer Evren Yenice, Yardimci Antrenör Inanç Koç, Yardimci Antrenör Yagiz Sertoglu ve Kondisyoner Mustafa Kara ile sözlesme yenilendi.

Imza törenine Merkezefendi Kaymakami Adem Uslu, Yukatel Denizlispor Baskani Ali Çetin, basketbol takimi oyuncu ve teknik heyeti ve diger ilgililer katildi.

Kaynak: AA