Manavgat Gençlik Ve Spor Kulübü Türkiye Sampiyonasina Damga Vurdu

Türkiye Rafting Federasyonu tarafindan düzenlenen Rafting Sampiyonasinda mücadele eden Antalya Manavgat temsilcisi Manavgat Gençlik ve Spor Kulübü 1 sampiyonluk, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. Açik yas erkek takimi Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa sampiyonasinda, U 19 erkek ve U19 kiz takimlari da Rusya düzenlenecek U 19 Avrupa sampiyonasinda Türkiye’yi temsil edecek



Türkiye Rafting Federasyonu tarafindan 9 – 13 Haziran 2021 tarihleri arasinda Rize Ili Ardesen Ilçesinde düzenlenen R4 Rafting Sampiyonasi 1. Ayak ve Milli Takim Seçme Yarislarina mücadele eden Antalya Manavgat temsilcisi Manavgat Gençlik ve Spor Kulübü damga vurdu. Rize Ardesen firtina vadisinde düzenlenen yarislarda Manavgat Gençlik ve Spor Kulübü 4 kupa 20 madalya kazanarak genel klasmanda Türkiye sampiyonu oldu. A milli takim seçme yarisi özelligi de tasiyan yarismalarda açik yas erkek takimi gelecek ay Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa sampiyonasinda Türkiye yi temsil etme hakki kazanirken, U 19 erkek ve U19 kiz takimlari da Rusya’da düzenlenecek U 19 Avrupa sampiyonasinda Türkiye’yi temsil edecek.

Manavgat Gençlik ve Spor Kulübü Raftingden sorumlu yönetim kurulu üyesi Bekir Ünal, Manavgat’in adini Türkiye’ye duyuran sporculara belediye ve diger kurumlardan hiçbir destek olmadigini, Ilçe Spor Müdürlügünün tek destekçileri oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA