Kastamonu Belediyespor'un Yeni Transferi Majda Mehmedovic Türkiye'de Olmaktan Mutlu Açiklamasi

'Çocuklugumdan beri Türkiye'de oynamak hayalimdi. Ailemin Türkiye'den Karadag'a gelmis olmasi, kökenimin Türkiye'ye dayanmasi belki de etkiliydi'

Hentbol Kadinlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un nisan ayinda renklerine bagladigi Karadagli Majda Mehmedovic, Türkiye'de olmaktan mutlu oldugunu belirtti.

Mehmedovic, yaptigi yazili açiklamada, Türkiye'yi çok sevdigini vurgulayarak, su ifadeleri kullandi:

"Çocuklugumdan beri Türkiye'de oynamak hayalimdi. Ailemin Türkiye'den Karadag'a gelmis olmasi, kökenimin Türkiye'ye dayanmasi belki de etkiliydi. O zamanlarda Avrupa'da en üst seviyede oynayabilecegim bir Türk takimi yoktu. Su an bir Türk takiminin en üst seviyede oynayabilecek potansiyelini gördügüm için böyle bir takim oldugu için Türkiye'ye gelmeye karar verdim. Türkiye'yi, buradaki insanlari, buranin kültürünü daha yakindan tanima sansi yakaladim. Bunun için çok mutluyum."

Hedeflerinin her zaman büyük olduguna isaret eden Mehmedovic, sunlari kaydetti:

"Kastamonu'yla beraber elimden gelenin en iyisini yapacagim. Bunun için savasacagim. Sonrasinda ben ve takim arkadaslarim ayrica altyapidaki genç çocuklara da bir seyler ögretmek istiyoruz. Biz buradan gittikten sonra olusacak jenerasyona da destek vermek istiyoruz. Onlarin da Avrupa seviyelerinde oynamalari için destek vermeliyiz. Tek hedefimiz A takimda oynamak degil, altyapida da gelecek jenerasyon olusurken ben ve takim arkadaslarimla onlara bir seyler katmak ve tecrübelerimizi aktarmak istiyoruz. Bunun yani sira A takimla da iyi isler yapacagiz ve bunun için savasacagiz."

Kaynak: AA