Galatasaray Sezonu Açti

Galatasaray, 2021-2022 sezonu hazirliklarina yaptigi çift antrenmanla basladi.

Yeni sezon öncesi hazirliklar kapsamindaki ilk günde iki gruba ayrilan Galatasaray’da Abdussamed Karnuçu, Ali Yavuz Kol, Bartug Elmaz, Berk Balaban, Emin Bayram, Eren Aydin, Erkan Süer, Isik Kaan Arslan, Metehan Baltaci, Sarper Çaglar ve Süleyman Lus saglik kontrolünden geçti. Diger grupta yer alan oyuncular ise Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sezonun ilk çalismasini yapti. Jupp Derwall Antrenman Sahasi’nda gerçeklestirilen antrenmanda gruplar halinde kosu yapildi. Günün ikinci çalismasi ilk gruptaki oyuncularin da katilimiyla saat 17.00’de yapildi. Bartug Elmaz, Eren Aydin, Metehan Baltaci ve Sarper Çaglar ise salonda yenilenme çalismasi yapti.

Sezon sonu milli takim kamplarina katilan veya halihazirda milli takimlari ile birlikte olan oyuncular Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, James Ozornwafor, Taylan Antalyali, Kerem Aktürkoglu, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün ve Mostafa Mohamed, izinli Marcao Teixeira ve Okan Kocuk, saglik ekip tarafindan planlanan tedavi programi çerçevesinde devam eden cerrahi süreç nedeniyle ABD’de bulunan Omar Elabdellaoui ve sezon sonunda kalçasindaki labrum yirtigi nedeniyle Kulüp Doktoru Yener Ince tarafindan ameliyat edilen Jimmy Durmaz antrenmanda yer almadi.

Galatasaray, yeni sezon hazirliklarina yarin Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacagi çift antrenmanla devam edecek. Oyuncularin bir bölümü ise yarin sabah saglik kontrolünden geçecek.

Kaynak: İHA