Galatasaray'da Saglik Kontrolleri Basladi

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde futbolculara yönelik saglik kontrolleri baslarken, sari-kirmizililarin genç futbolculari Emin Bayram, Berk Balaban ve Eren Aydin kontroller sonrasinda açiklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazirliklarina bugün saglik kontrolleriyle baslayan Galatasaray’da futbolculara kardiyoloji, eko, efor, solunum fonksiyon, ortopedi, genel cerrahi, iç hastaliklari, göz, kulak burun bogaz ve radyoloji kontrolleri yapildi. Abdussamed Karnuçu, Bartug Elmaz, Berk Balaban, Emin Bayram, Eren Aydin, Erkan Süer, Isik Kaan Arslan, Metehan Baltaci, Sarper Çaglar ve Süleyman Lus, saglik kontrolünden geçen isimlerdi.

Yapilan kontroller sonrasinda açiklamalarda bulunan Galatasaray’in genç futbolcusu Berk Balaban, 1 yillik sürede kiralik olarak iyi bir sezon geçirdigini ifade ederek, "Sponsor hastanemiz de saglik kontrollerinden geçiyoruz. Güzel bir sezon olacak insallah. Galatasaray’in gelecegi ve kendi gelecegimiz için çalisiyoruz. Çalisarak, kendimizi gelistirerek en iyisini vermeye çalisiyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapip Galatasaray camiasina faydali olmak istiyorum. Muslera dünya yildizi ve en iyilerinden bir tanesi. Benim için çok büyük bir sans. Hem antrenmanda hem saha disinda çok faydali bir isim. Abilik ve ögretmenlik yapiyor bana. Ondan ögrenecegim çok sey var. Bu benim için büyük bir sans" dedi.



Emin Bayram: "Elimden geleni yapip Milli Takim’daki abilerimin arasina katilmak istiyorum"

Boluspor’a kiralik olarak gitmenin kendisi için bir tecrübe oldugunu ifade eden Emin Bayram ise, "Daha öncesinde ilk devre Galatasaray’daydim. Burada takim arkadaslarimdan, abilerimden Marcao, Donk ve Luyindama’dan bir seyler kazanmaya çalisiyordum. Bolu’da 10 maç oynadim, 6’sinda 11, 4’ünde sonradan girdim. Benim için farkli tecrübe oldu. 10 yildir buradaydim, baska bir takimin formasini giymedim ve ilk kez Boluspor’da nasip oldu. En iyi sekilde elimden geleni yaptigimi düsünüyorum. A Milli Takim’in çok büyük bir defans havuzu var. Bende onlarin arasina kendimi yazdirmak istiyorum. Ozan, Merih, Çaglar ve Kaan abiler benim için örnek. Elimden geleni yapip onlarin arasina katilmak istiyorum" ifadelerini kullandi.

Eren Aydin: "Falcao’yu örnek aliyorum"

Galatasaray ile bu sezon A Takim düzeyinde antrenmanlara çikacak olan genç futbolcu Eren Aydin, "Bu sezonki hedeflerim akademimizi en iyi sekilde A Takim’da temsil etmek. Hocalarimizin verdigi egitimleri göstermeye çalisacagim. Büyük abilerimden çok seyler ögrenmek istiyorum. Özellikle Falcao’dan. Onu örnek aliyorum. Insallah A Takim’da kalici olabilirim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA