Çaykur Rizespor'da Tahir Kiran, Baskan Adayligini Açikladi Açiklamasi

'Rizespor'a hizmet borcum oldugunu ve artik zamaninin geldigini düsünüyorum' 'Bu camianin menfaatlerini ön planda tutmak ve gelecegini insa etmek amaciyla yola çiktik'.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Tahir Kiran, 26 Haziran'da yapilacak olaganüstü genel kurulda baskan adayi oldugunu açikladi.

Kiran, Rize'de bir otelde düzenledigi toplantida, baskanliga adayligini açiklayarak, son yillarda sürekli olarak Çaykur Rizespor taraftarlarindan ve camiadan baskan olmasi yönünde talep gördügünü söyledi.

Gösterilen ilginin gurur verici oldugunu aktaran Kiran, "Çaykur Rizespor baskanligi her Rizelinin gurur duyacagi, gönülden isteyecegi serefli bir makamdir. Bugüne kadar maddi manevi hiçbir destegi esirgemedigim, memleketimin medari iftihari Rizespor'a henüz zamani gelmedigi için baskan olmayi düsünmedigimi iki kez açiklama yaparak duyurmama ragmen, bu teveccüh her geçen gün artarak devam etti. Rize ile adim öylesine özdeslesmis durumda ki bu israrli teveccüh karsisinda ben de Rizespor'a hizmet borcum oldugunu ve artik zamaninin geldigini düsünüyorum. Bu nedenle 19-26 Haziran 2021 tarihinde yapilacak genel kurulda bu serefli makama aday olma onurunu yasamaya karar verdim." diye konustu.

Baskan olmasi halinde Çaykur Rizespor'un gelisimi için mücadele edeceklerin kaydeden Kiran, "Teveccüh gösterip bu sanli görev bize verilirse çözüm üretebilecek güçlü bir kadro ile basarili yillar için geliyoruz. Rizespor için elimizden gelenin en iyisini yapacagimizdan hiçbir hemserimin süphesi olmasin. Bu camianin menfaatlerini ön planda tutmak ve gelecegini insa etmek amaciyla yola çiktik. Rizespor'u sadece Rize iline sikisip kalmaktan kurtaracagiz ve bu büyük camiayi zamana tasiyacagiz." ifadelerini kullandi.

Kiran, sadece Rize’de degil tüm dünyada yasayan Rizelilerin destegini alarak köklü bir degisim ve yenilikçi bir anlayis için çiktiklari yolda, hem saha içinde hem saha disinda muvaffak olacaklarina inandigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA