Bitlisli Sporcular Uluslararasi Müsabakalara Hazirlaniyor

Türkiye Muaythai Federasyonunca Aydin'in Kusadasi ilçesinde yapilan Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi'nda derece elde eden Bitlisli sporcular, simdi de uluslararasi müsabakalara hazirlaniyor.

Kusadasi'nda 1-7 Haziran'da gerçeklestirilen Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi'nda birinci olan Seyit Ali Arici, ikinci olan Mustafa Kurt ve üçüncü olan Özlem Melek Korkmaz, Tatvan'a döndü.

Elde ettikleri basariyla göz dolduran sporcular, katilmaya hak kazandiklari uluslararasi müsabakalar için Gençlik ve Spor Il Müdürlügü spor salonunda çalismalara basladi.

Kick Boks ve Muaythai Dogu Anadolu Bölge Baskani Ömer Ugur, Arici'nin 4-11 Aralik'ta Tayland'da yapilacak Muaythai Dünya Sampiyonasina, Kurt'un Rusya'da yapilacak Muaythai Avrupa Sampiyonasina ve Korkmaz'in da Antalya'da gerçeklestirilecek Muaythai Avrupa Kupasina katilmaya hak kazandigini belirtti.

Kusadasi'ndaki sampiyonaya Bitlis'ten 4 sporcuyla katildiklarini ifade eden Ugur, umut vadeden gençlerin büyüklerini örnek alarak önemli basarilara imza attiklarini söyledi.

Kaynak: AA