Bayirköyspor Iyi Oynadigi Maçi Kaybetti

Bilecik 1. Amatör Ligi sampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Bayirköyspor, çiktigi ilk maçta iyi oynamasina ragmen kaybetti.

Bayirköy Sehit Ömer Halisdemir Stadi’nin BAL 2’inci bölge 5’inci grup ilk hafta müsabakasinda Bayirköyspor kendi evinde Eskisehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ne 1-0 kaybetti. Maça iyi baslayan deplasman ekibi maçin 5’inci dakikasinda Habib Uzun’un golüyle 1-0 öne geçti. Bu skordan sonra beraberlik için atak yapan Bayirköyspor, buldugu pozisyonlari degerlendiremezken, ilk yari Anadolu Üniversitesi’ne 1-0’lik üstünlügü geçildi. Ikinci yari orta sahada ikili mücadele seklinde geçerken, maçin 85’inci dakikasinda bir pozisyon sonrasi Bayirköysporlu futbolcular ve teknik heyet maçin orta hakemine uzun süre pozisyonun ’penalti’ oldugu iddia ederek itiraz ettiler. Yapilan itirazlar sonuçsuz kalinca maçi Bayirköyspor 1-0 kaybetti.

Maçi, Bayirköy Belde Belediye Baskani Mustafa Yaman, Bilecikspor Kulübü Baskani Aydin Avci, Bilecik ASKF Baskani Nusret Tosun, Futbol Il Temsilcisi Engin Toku da izledi.

Kaynak: İHA