Atletizm Federasyonu Ile Ortak Çalisma Imkanlari Degerlendirildi

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Türkiye Atletizm Federasyonu Baskani Fatih Çintimar’i misafir etti.

Rektörlük makaminda gerçeklesen görüsmede Atletizm Federasyonu’nun 2021 yilinin ilk yarisinda yapmis oldugu çalismalar hakkinda Rektör Bülent Çakmak’a bilgi veren Federasyon Baskani Fatih Çintimar, ülke sporunu daha ileriye tasimak için üniversitelerin çok önemli bir misyon üstlendigine vurgu yapti. Bu kapsamda federasyon olarak üniversitelerle koordinasyon içerisinde olduklarini belirten Çintimar, bu dogrultuda ETÜ ile yapilacak her türlü sportif çalismaya destek vereceklerini söyleyerek misafirperverliginden dolayi Rektör Bülent Çakmak’a tesekkür etti.

ETÜ Yaristigi Her Kulvarda Adindan Söz Ettiriyor

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Bülent Çakmak ise, ETÜ bünyesinde yer alan Spor Bilimleri Fakültesinin katildigi birçok turnuvada basarili sonuçlar elde ettigini, bu vesileyle üniversite olarak spora gereken destegi vermeye devam edeceklerini belirterek Baskan Çintimar ile üniversite kampüsünde kapali bir atletizm sahasinin yapilmasi hususunda istisarede bulundu.

Kaynak: İHA