Adanali Kanocular Türkiye Sampiyonu

Adanali Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi (TOHM) ve Sporcu Egitim Merkezi (SEM) sporculari, Kano Yildiz Erkeklerde 4 birincilik, 6 ikincilik, 3 üçüncülük alarak Türkiye Sampiyonu oldu.

Türkiye Kano Federasyonu’nun 2021 yili faaliyet programinda yer alan, 11-13 Haziran 2021 tarihleri arasinda Eskisehir’de yapilan, Durgunsu Kano 2021 Türkiye Kupasi Yarislarina Adanali Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi ve Sporcu Egitim Merkezi sporculari damga vurdu. 12 il, 26 kulüpten toplam 204 sporcunun katildigi yarislarda ’Adana Gençlik Spor Kulübü Yildiz Erkeklerde; 4 birincilik, 6 ikincilik, 3 üçüncülük alarak Türkiye Sampiyonu, Genç Erkeklerde 6 ikincilik 5 üçüncülük alarak Türkiye üçüncüsü ve Minik Kizlarda 2 ikincilik alarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Adana TOHM Koordinatörü Mehmet Çekem, sporcularin müsabaka yaptikça tecrübe ve basarilarinin arttigina vurgu yaparak, “Her yaris sporcularimizin performanslarini gözlemleme, degerlendirme açisindan önem tasiyor. Antrenörlerimiz ve bizler yaris sonrasi gelinen noktayi degerlendirip, planlamalarimizi yapiyoruz. Antrenöründen, koordinatörüne asçisindan diyetisyenine sporcularimizin hazirlanma sürecini birlikte yönetebiliyoruz. TOHM ve SEM sporcularimiz isini askla yapan bir ekibin elinde çalismalarini sürdürüyorlar. Böyle olunca da her yaris yeni bir basari hikayesini barindiriyor bizim adimiza" dedi.

Kaynak: İHA