Türkiye Off-Road Sampiyonasi Kizilcahamam'da

Kizilcahamam’da 19-20 Haziran tarihlerinde yapilacak olan Türkiye Off-Road Sampiyonasi’nin birinci etabi, pandemi sebeplerinden dolayi 10-11 Temmuz tarihlerine ertelendi.

Kizilcahamam Kaymakami Can Aksoy, Kizilcahamam Belediye Baskani Süleyman Acar, Belediye Baskan Yardimcisi Yilmaz Özbek ve Ankara Doga Sporlari ve Offroad Kulübü (AndOff), Türk Off ve Wolf Team ekibi, Kizilcahamam’da yapilacak olan yaris pistini yerinde inceledi. AndOff üyesi Cafer Sarialtin yaptigi açiklamada, "Ankara Off-Road kulübü olarak Ankara’nin güzel ilçesi Kizilcahamam’da 10-11 Temmuz Petlas Türkiye Off-Road Sampiyonasi’nin birinci ayagini yapacagiz. Iki tane etabimiz var, biri orman etabi 12 kilometreden olusan. Digeri ise seyirci etabi, banklardan olusan 1.7 kilometrelik etap. Bugün Kizilcahamam Belediye Baskani ve Kizilcahamam Kaymakami ile birlikte Off-Road yaris pist alanini denetledik. Off-Road yaris etabinda olmasi gerekenlerini güvenligini istisare ettik" dedi.

Baskan Acar ise yaptigi açiklamada, "Biliyorsunuz bu yil Petlas Türkiye Ulusal Off-Road Sampiyonasinin ilk ayagini ilçemizde gerçeklestirecegiz. 10-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan yarista tüm gözler cennet ilçemiz Kizilcahamam’da olacak. Heyecanla bekledigimiz yarisin son hazirliklarini, Kaymakamimiz Can Aksoy, Belediye Baskan Yardimcimiz Yilmaz Özbek ve Off-Road yetkililerimiz ile pist alaninda inceledik. Tüm yaris severleri 10-11 Temmuz’da Kizilcahamam’a bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA