TSYD Kupasinda Sampiyon Yüregir Belediyesi

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Adana Subesi’nin Yüregir Belediyesi sponsorlugunda düzenledigi ‘Mini Futbol Turnuvasi’nda sampiyonluk kupasini Yüregir Belediyesi kaldirdi. Turnuvada ikinciligi TSYD Adana Yönetim, üçüncülügü ise Ilkhaber Gazetesi elde etti.

TSYD Nihat Geven Tesisleri’nde 2 gün süren ve çim alan üzerinde minyatür kaleler esliginde oynanan turnuvaya gazete, dergi ve kurumlarin basin bürolarindan 16 takim katildi.

Turnuvanin final mücadelesi öncesi Yüregir Belediye Baskani Fatih Kocaispir’in de katilimiyla gösteri maçi düzenlendi.

Baskan Kocaispir gazeteci çocuklariyla futbol oynadi karsilasma sonunda centilmenlik madalyalarini sundu. TSYD Adana Sube Baskani Kurtul Çakin, dostlugun ve arkadasligin pekistigi turnuvanin gelecek yillarda daha da güzellesecegini söyledi.

Turnuvada Nike Hürspor’un yaptirdigi Milli Takim formalari da Yüregir Belediyesi Futbol Takimi’na sunuldu.

Turnuvada fair play kupasi kadinlarin oldu. Kupalar Ilkhaber Gazetesi’nden Funda Bozan ile Sportürk Gazetesi’den Ceren Türk’e verildi.

Turnuvanin gol kralligi ödülünü ise 16 golle Ilkhaber Gazetesi’nden Ahmet Akdeniz elde etti. Gösteri maçi sonrasi TSYD Adana Sube Baskani Kurtul Çakin, TSYD genel kurullarinin divan baskanligini yapan Erdal Fernergiz, Yüregir Belediye Baskani Fatih Kocaispir’e turnuvaya katkilarindan dolayi tesekkür plaketi sundu. Yine turnuvanin hakemligini yapan Irfan Isisag ile istatistiklerini tutan Ipek Dinçkalmis’a madalyalarini Yüregir Belediye Baskani Kocaispir takti. Sariçam Belediyesi’nin forma sponsoru oldugu etkinlikte belediye spor isleri müdürü Kadir Gül’e TSYD adina yaptirilan tesekkür plaketini Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar takdim etti.

Kaynak: İHA