Milli Otomobil Yarisçisi Ayhancan Güven, Avusturya'daki Yarislarda Ikincilik Ve Üçüncülük Kupasi Kazandi

Milli otomobil yarisçisi Ayhancan Güven, Porsche Carrera Cup Deutschland 2021'in Avusturya Red Bull Ring Pisti'ndeki dördüncü yarisini 3. sirada, besinci yarisini ise ikinci sirada tamamlayarak çifte podyum sevinci yasadi.

Türkiye Otomobil Federasyonundan (TOSFED) yapilan açiklamaya göre, 12 ülkeden 31 sporcunun yer aldigi organizasyonun dördüncü ve besinci yarislari Avusturya'da gerçeklestirildi.

Ay-yildizli otomobil sporcusu Ayhancan Güven, her iki siralama turunda da en hizli zamani kaydederek ilk sirada baslama hakki elde ettigi yarislarin ilkinde 3. oldu. Ayhancan, ikinci yarista ise damali bayragi ikinci sirada geçerek iki kez podyuma çikma basarisi gösterdi.

Phoneix Racing adina Porsche 911 GT3 Cup ile yarisan Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, bu yarisin ardindan 94 puanla sampiyonada genel klasmanda üçüncü sirada yer aliyor.

TOSFED, milli sporcuyu tebrik ederek, 19-20 Haziran tarihlerinde Italya Monza'da kosulacak Porsche Carrera Cup Deutschland 2021'in altinci ve yedinci yarislarinda basarilar diledi.

Kaynak: AA