Gemlik Belediyespor Sezonu Açti

Gemlik Belediyesporlu genç futbolcular sezonu Umurbey Recep Tayyip Erdogan stadinda yaptigi antrenmanla açti.

Gemlik Belediyesporlu U11 - U12 - U14 - U16 - U17 yas klasmanindaki genç futbolcularin yaptigi sezon açilisina Gemlik Belediye Baskan Yardimcisi Mert Dimili, Gemlik Belediyespor Baskani Durmus Uslu, Gemlik Belediye Meclis Üyesi Sedat Özer, Belediyesporlu yöneticiler ve futbolcularin aileleri katildi.

Antrenmanin açilis konusmasini Gemlik Belediye Baskan Yardimcisi Mert Dimili yapti. Dimili konusmasinda spora erken yasta baslamanin önemine deginirken, “Sizlere Gemlik Belediye Baskanim Mehmet Ugur Sertaslan’in selamini getirdim. Bizler sizin daha iyi birer sporcu olarak yetismeniz için elimizden gelen her türlü destegi araliksiz vermeye devam edecegiz. Bugünün minikleri, yarinin milli takim oyunculari olacaksiniz. Hepinize basarili bir sezon diliyorum” dedi.

Gemlik Belediyespor Baskani Durmus Uslu futbolda basarili olmanin yolunun altyapindan geçtigini ifade ederken, “Gemlik Belediyespor olarak çok sayida spor dalinda altyapidan oyuncu yetistiriyoruz ve yetistirmeye devam edecegiz. Minik sporcularimiz özellikle salgin döneminde sikintilar yasadi ve spordan uzak kaldi. Biz bu açigi yapacagimiz antrenman programlari ile kapatacagiz. Bu sene futbolda farkli bir yol izleyerek okullardaki yetenekli çocuklarimizi gözlem altina aldik ve onlari altyapimiza kazandirdik. Gemlik Belediyespor’u bir sporcu fabrikasi olarak çalistirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Konusmalarin ardindan düz kosuyla antrenmana baslayan Belediyesporlu futbolcular, isinma hareketleri ve pas çalismasiyla antrenmanini sürdürdü.

Kaynak: İHA