Diyarbakirspor Puan Kaybetti, Baglar Maglup Oldu

Bölgesel Amatör Futbol Liginde yer alan Diyarbakir takimlari ikinci hafta maçlarinda galip gelemedi. Diyarbakirspor ve Bismil 21Spor 1-1 berabere kalirken, Baglar Belediyespor deplasmanda Batman 72 Belediyespor’a 3-2 maglup oldu.

Diyarbakirspor-Bismil 21Spor karsilasmasindan 2 gol ve 3 kirmizi kart çikti. Maça iyi baslayan Diyarbakirspor, 5. dakikada Ramazan Kaya ile 1-0 öne geçerek devreyi bu sekilde tamamladi. Ilk 45 dakikada bir penalti vurusundan yararlanamayan Bismil 21Spor, 65. dakikada Hamdullah Sincar ile skoru esitledi. Bismil ekibi iki oyuncusunun kirmizi kart görmesiyle maçi 9 kisi tamamladi. Bu sonuçla puanini 4’e çikaran Diyarbakirspor, liderligini sürdürdü. Bismil 21Spor ise puanini 2’ye yükseltti.

Baglar Belediyespor, deplasmanda maglup

Bölgesel Amatör Ligi 4. Bölge 3. Grup’ta oynanan diger maçta Çinar Belediyespor ile Silvan 21Spor 0-0 berabere kaldi. Çinar Belediyespor puanini 2’ye çikardi, Silvan 21Spor ise ilk puanini aldi.

4. Bölge 4. Grupta yer alan Baglar Belediyespor, deplasmanda Batman 72 Belediyespor’a 3-2 maglup olarak ilk yenilgisini aldi.

16 Haziran Çarsamba günü Diyarbakirspor-Çinar Belediyespor ve Silvan 21Spor-Bismil 21Spor maçlari oynanacak. Baglar Belediyespor, haftayi maç yapmadan bay geçirecek.

Kaynak: İHA