Baglar Belediyespor Kadin Voleybol Takimi 2. Lig Yolunda

Baglar Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, Bölgesel Ligde oynadigi tüm maçlari rakiplerine set vermeden kazanarak 2. Lig’e yükselme Play-Off maçlarina katilma hakki kazandi. Statü geregi grup birincileri lige alindigi için sari-mavili takinin gelecek sezon 2. Ligde mücadele etmesi bekleniyor.

Serpil Karakakas’in antrenörlügünde basaridan basariya kosan sari-mavili kulübün kadin voleybol takimi, sirasiyla Silvan Gençlik, Içkale Gençlik ve Ergani Gençlik takimlarini set vermeden 3-0’lik sonuçlarla maglup ederek firesiz sekilde grup sampiyonu oldu. 2. Lige yükselme Play-Off maçlarina katilma hakki kazanan Baglar Belediyespor’un Türkiye Voleybol Federasyonu’nun uyguladigi statü nedeniyle gelecek sezon 2. Lig’de mücadele etmesine kesin gözüyle bakiliyor.

Sampiyonlugu Baskan Beyoglu’na hediye ettiler

Spora ve sporcuya verdigi destek ile bilinen Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, Ergani Gençlikspor’la oynanan son maçta esi Dürdane Beyoglu ile birlikte tribündeki yerini alarak takima destek verdi ve maçin ardinda teknik heyet ve oyunculari elde edilen basaridan dolayi tebrik etti.

Baglar Belediyespor Kulübü Baskani Ferit Tutsi, antrenör Serpil Karakas ve oyuncular, takima olan desteginden dolayi Baskan Beyoglu’na tesekkür ederek sampiyonlugu kendisine armagan etti.

Kupalari Baskan Beyoglu takdim etti

Sampiyon takimin sporculari maçin ardinda tribünlerin önüne gelerek sevinçlerini Baskan Beyoglu ile paylasti. Oyuncularin bu davranisina alkislarla karsilik veren Beyoglu, daha sonra esi Dürdane Beyoglu ile birlikte sahaya inerek iki takima kupa ve madalyalarini takdim etti.

Önce Ergani Gençlikspor takiminin yanina giden Baskan Beyoglu, imzaladigi topu hediye ederek mücadelelerinden dolayi tebrik etti.

Baskan Beyoglu, Baglar Belediyespor’un sampiyonluk kupasini ve madalyalarini takdim ettikten sonra hatira resmi çekti.

Kupa seremonisine Baskan Beyoglu’nun yani sira esi Dürdane Beyoglu, Baglar Belediyespor Kulübü Baskani Ferit Tutsi, Belediye Baskan Yardimcisi Recep Ergün, Kayapinar Ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Veysi Koyun da katildi.

Baskan Beyoglu, maçin ardinda iki takimin oyuncularina yemek verdi.

Kaynak: İHA