A Milli Takim, Galler Maçi Hazirliklarina Basladi

EURO 2020’ye Italya maglubiyetiyle baslayan A Milli Futbol Takimi, gruptaki ikinci maçi olan Galler mücadelesinin hazirliklarina basladi. Milliler’de Çaglar Söyüncü ve Umut Meras takimdan ayri çalisti.

EURO 2020’nin açilis maçinda Italya karsisinda boy gösteren A Milli Futbol Takimi, Roma Olimpiyat Stadi’ndaki karsilasmadan 3-0’lik yenilgiyle ayrilirken, maçin ardindan Azerbaycan’in Baskenti Bakü’ye hareket etti. Dün aksam saatlerinde kamp yaptigi otele yerlesen Ay-Yildizli ekip, gruptaki ikinci maçi olan Galler mücadelesinin hazirliklarina basladi.

Neftçi Bakü Stadi’nda yapilan idmanin ilk 20 dakikasi basina açik olarak gerçeklesti. Antrenman öncesinde futbolculari orta sahada toplayan Teknik Direktör Senol Günes, oyuncularla bir müddet toplanti yapti. Ardindan dar alanda elle paslasma oynayan futbolcular, daha sonra ise ikili ekipler halinde birbirlerine yapisik olarak maç yapti. Futbolcular, elle oynanan pas oyununda son vurusu ayak ya da kafayla yaparak gole çevirmeye çalisirken, kaleci Altay Bayindir’in kafayla attigi gol dikkat çekti. Çaglar Söyüncü ve Umut Meras, antrenmanda yer almazken, bu 2 futbolcunun fizyoterapist esliginde salonda antrenman yaptigi ögrenildi. Galler maçinin hazirliklarini yarin sürdürecek olan Ay-Yildizli ekip, basina kapali olarak çalisacak.

Kaynak: İHA