Sevimli Köpek Önce Futbolcularla Antrenman Yapti Sonra Sahadan Çikmadi

Bölgesel Amatör Lig maçi öncesi sahaya giren sevimli köpek, önce sporcularla antrenman yapti, ardindan ikinci yari baslamadan girdigi sahadan çikmadi. Köpegin uzun ugraslar sonucu sahadan çikartilmasi ile mücadele gecikmeli olarak oynandi.

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Erzincan Ulalarspor, geçtigimiz çarsamba günü Firat Üniversitesi’ni agirladi. Maç öncesi sahaya giren sevimli bir köpek önce Firat Üniversitesi futbolculariyla bir süre antrenman yapti. Futbolcular tarafindan kurulan üçgenin arasina giren köpek, topu kapmaya çalisti. Ardindan maçin ikinci yarisinin baslama saati geldiginde, köpek sahaya gelerek çimlere uzandi ve çikmadi. Sporcular, hakemler ve denetçiler, köpegi çikarmak için uzun ugras verdi fakat çabalar bir süre sonuç vermedi. Son olarak Firat Üniversitesi futbolcusu Ebubekir Yardim, sevimli dostu stat disina çikarmayi basarmasiyla oyun basladi.

Davetsiz misafir yüzünden ikinci yari gecikmeli olarak baslayan karsilasma, Firat Üniversitesi’nin 3-0’lik galibiyeti ile sona erdigi ögrenildi.

Kaynak: İHA