Düzceli Güresçiler Madalya Ile Dönüyor

Türkiye Güres Sampiyonasinda mindere çikan Düzce Belediyesi 1881 Güres Ihtisas Kulübü sporculari büyük basari elde etti. Kulüp güresçisi Göktug Akbal 38 kiloda Türkiye Sampiyonu olurken, 30 kiloda Gökhan Öztürk ise Türkiye ikincisi olarak kürsüde boy gösterdi.

Düzce Belediyesi 1881 Güres Ihtisas Kulübünün 7 sporcusu Antalya’da düzenlenen Türkiye Güres Sampiyonasinda, U-15 ve U17 kategorisinde Düzce’yi temsil etti. Kiyasiya geçen müsabakalarda 1881 Güres Ihtisas Kulübü güresçilerinden 38 kiloda Göktug Akbal büyük basari elde ederek Türkiye Sampiyonlugu oldu. 30 kiloda mücadele eden sporcumuz Gökhan Öztürk ise Türkiye Ikincisi olarak kürsüde yer buldu. 30 kiloda mindere çikan diger sporcumuz Ensar Demirkaynak ise sampiyonayi Türkiye Besincisi olarak tamamladi.

“Azmin zaferi”

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, 1881 Güres Ihtisas Kulübü sporcu ve antrenörlerini tebrik ederek, “Sporcularimiz pandemiye ragmen çalismalarina ara vermedi. Kisitlama dönemlerinde antrenmanlarini aksatmayarak evlerinden devam ettiler. Gösterdikleri azmin sonucunda Türkiye Sampiyonasinda büyük bir basari yakaladilar. Basta Güres Il Temsilcimiz Ramazan Topal olmak üzere tüm güresçilerimizi elde edilen basarilardan ötürü tebrik ediyorum. ’Spor sehri Düzce’ sloganiyla çiktigimiz bu yolda, spora olan desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA