Çaycuma Gençlerbirligi Güçlü Kadrosu Ile Çalismalara Basladi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde yillardir faaliyet sürdüren Çaycuma Gençlerbirligi Spor Kulübü pandemi yasaklari sonrasi çesitli branslarinda ki çalismalarina basladi.

Bölgede adeta bir marka haline gelmis olan Çaycuma Gençlerbirligi Spor Kulübü, uzun bir pandemi sürecinden sonra teknik ekibi ve kulüp yönetimini yenileyerek daha güçlü bir sekilde devam etmeyi hedefledi. Çaycuma’da futbol ve voleybol branslari basta olmak üzere taekwondo, güres, badminton, tenis ve atletizm gibi branslarda da büyük katki yapan Çaycuma Gençlerbirligi Spor Kulübünün yönetim kurulu temsilcileri Gökhan Akirsan, Erkan Günel ve Bahadir Demirbas sportif çalismalarinin basladigini bütün yas gruplarinda kayitlarin devam ettigini sosyal medya üzerinden paylasarak duyurdu.

Çocuklari ve sporu çok özlediklerini belirten Kulüp Baskani Gökhan Akirsan, " Pandemi sonrasi sporun çocuklarimizin fiziksel ve ruhsal gelisimi açisindan toparlayici ve katki saglayici önemli bir etken oldugunu belirtmek isteriz. Ayrica isitme engelliler masa tenisi Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye 5’ncisi olan Irem Acar ve antrenörlerine tesekkür ederek basarilarinin devamini diledileriz. Ilimizde ve Çaycuma’ da çocuklara ve spora hiç bir çikar aramaksizin hizmet eden herkese tesekkür ederiz. Ben ve yönetim kurulu sadece Gençlerbirligi ailesinin büyümesini hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA