Çarsambaspor Futbol Okulu'na Start Verildi

Çarsambaspor Yaz Futbol Okulu, Adapark Tesisleri’ndeki suni çim sahada gerçeklestirilen programla basladi.

Adapark Tesisleri’nde bulunan suni çim sahada yapilan etkinlikte Çarsambaspor Futbol Okulu’nun starti verildi.

Çarsamba Kaymakami Doç. Dr. Sükrü Yildirim, Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, Çarsamba Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Ilkay Aydin , Çarsamba Halk Egitimi Merkezi Müdürü Enver Sahin, AK Parti Çarsamba Ilçe Baskani Taner Özden, Çarsambaspor Kulüp Baskani Özkan Yildirim ve kulüp yöneticilerinin katilimlariyla yapilan futbol okulu açilisinda farkli yas gruplarindan çocuklar, futbol okulunda yetistirilecek.

"Çocuklarimiza Çarsambaspor Sevdasi asilanacak"

Yaz Futbol Okulu açilisina katilan Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Köklü bir mazisi olan Çarsambasporumuzun Yaz Futbol Okulu’nun açilisina katildik. Çarsambasporumuz insallah büyük basarilar elde eder. Bir takimin en önemli gerçegi altyapisidir. Çarsamba’da çocuklarda bu yaslarda Çarsambaspor sevdasi basliyor. Bu yaz okuluna baslayan çocuklarimizin içerisinde gelecekte Çarsambaspor’da forma kosturacak, belki daha üst liglerde bu sehri temsil edecek çocuklar yetisecektir. Kulüp Baskanimiz daha önce Çarsambaspor’da top kosturmus arkadaslardan egitmen kadrosunu olusturdular. Bu da geçmisteki bilgi, birikim, tecrübeyi ve Çarsambaspor sevgisini çocuklara daha rahat asilamasini saglayacaktir. Ben hocalarimiza ve baskanimiza tesekkür ediyorum .Çocuklarimizi kazasiz belasiz güzel bir yaz spor okulu geçirmelerini temenni ediyorum” seklinde konustu.



“Altyapi önem verilmeli”

Programda konusan Çarsamba Kaymakami Doç. Dr. Sükrü Yildirim ise “Spor birlestiricidir. Baristiricidir. Kötü aliskanliklardan önleyici bir fonksiyonu vardir. Ve tabi futbol kurumlarinda altyapi önemli. Altyapiya önem veren takimlar her zaman basarili olmuslardir. Bunun bir örnegi de Türkiye’de en büyük önemi veren takimin Altinorduspor oldugunu düsünüyorum. Kurumsallasmanin temeli altyapiya önem vermektir. Çarsambaspor ruhunun gelistirilmesi adina bu faaliyetler önemli. Bu yaz döneminde çocuklarimiza birlik ve beraberlik duygusu, dayanisma duygusu asilanacak. Kötü aliskanliklarin önlenmesi yönünde büyük katkilar saglayacagiz. Güzel bir gençlik bizleri bekliyor. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.



“Çarsambaspor, Çarsamba’nin gençleriyle yükselsin”

Çarsambaspor Kulübü Baskani Özkan Yildirim’da yaptigi konusmasinda, “Bu önemli günümüzde bizleri, çocuklari ve aileleri yalniz birakmadiklari için Ilçe Kaymakamimiz ve Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Bizim amacimiz ve sloganimiz Çarsambaspor, Çarsambamizin gençleriyle yükselsin. Basaridan basariya kossun. Eski sasali günlerine dönsün. Bu nedenle altyapiya önem veriyoruz. Çarsambaspor’daki futbolculari Türk futboluna kazandirmak istiyoruz. Pandemi döneminde vakalarda azalmalar görülmesiyle ve kurslarin açilmasiyla birlikte Futbol Okulunu açmak istedik. Çocuklarimiz futbolla, yesil saha ile bulussun istedik. Burada bize imkanlarini esirgemeyen Belediye Baskanimiza tesekkür ederiz. Bu sezon Çarsambali hemsehrilerimizle birlikte daha iyi yerlere gelecegimize inaniyorum. Destek Çarsamba halkindan, hizmette bizden” ifadelerini kullandi.

Programda konusmalar sonrasi Yaz Futbol Okulu oyunculari, antrenörler esliginde antrenman yaptilar. Kaymakam Yildirim ve Baskan Dogan’in minik futbolcularla sohbeti programa renk katti.

Kaynak: İHA