Ziya Selçuk Açiklamasi 'EURO 2020 Final Coskusuna Özel Çocuklarimizin Gözü, Gönlü Ve Diliyle Ortak Olmak Istedik'

Türkiye A Milli Futbol Takiminin EURO 2020 coskusuna özel çocuklarin diliyle ortak olmak istediklerini söyleyen Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, “A Millilerimizin EURO 2020 Final coskusuna özel çocuklarimizin gözü, gönlü ve diliyle ortak olmak istedik ve ’biz beraberiz’ dedik" diye konustu.

Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan, 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nin (EURO 2020) açilis maçinda Italya ile karsilasacak olan Türkiye A Milli Futbol Takimi’na destek olmak için “biz beraberiz” marsi ve klibi hazirlandi. Özel Egitim ögrencileri ile Ampute Milli Takim Teknik Direktörü Osman Çakmak’in yer aldigi videoda sonunda açilan Türk bayragi ile A Millilere “yanindayiz” mesaji verildi.



ZIYA SELÇUK: “VURDUGUNUZ GOL OLSUN”

Yayinlanan klibi sosyal medya hesabindan paylasan Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk ise, paylasminda, “A Millilerimizin EURO 2020 Final coskusuna özel çocuklarimizin gözü, gönlü ve diliyle ortak olmak istedik ve ’biz beraberiz’ dedik. Müsterek cosku ve çabamizin bereketine inancimizla yolunuz açik; vurdugunuz gol olsun Bizim çocuklar” ifadelerine yer verdi.

(Ali Nargüner - Engin Yagci /IHA)

Kaynak: İHA