Türk Telekom Tekvandocusu Avrupa Sampiyonu Oldu

Türk Telekom Spor Kulübü tekvandocusu Hayrunnisa Gürbüz Bulgaristan’in Sofia sehrinde düzenlenen 3. Multi European Games Turnuvasi’nda, rakiplerini maglup ederek Avrupa Sampiyonu olmaya hak kazandi.



Türk Telekom’un destekledigi farkli branslardaki amatör sporcular, önemli basarilara imza atmaya devam ediyor. Sirketin destekledigi 4 genç sporcu, 10-16 Haziran tarihleri arasinda Bulgaristan’in Sofia sehrinde devam eden 3. Multi European Games Turnuvasi’nda mücadele ediyor.

Hayrunnisa Gürbüz’den altin madalya

Toplamda 35 ülkeden bin sporcunun katildigi 3. Multi European Games Turnuvasi’nda, Türk Telekom’un destekledigi genç sporculardan tekvandocu Hayrunnisa Gürbüz önemli bir basariya imza atti. 37 kg yildizlar kategorisinde mücadele eden Gürbüz, rakiplerini maglup ederek Avrupa Sampiyonu oldu ve bu kategoride altin madalyayi almaya hak kazandi. 33 kg yildizlar kategorisinde yarisan Defne Tanriverdi ise Ukraynali rakibine yenilerek turnuvaya veda etti.

16 Haziran’a kadar devam edecek olan 3. Multi European Games Turnuvasi’ndaki diger sporcular Ömer Faruk Dayioglu ve Aleyna Senyurt’un sonuçlari 12 ve 13 Haziran’daki müsabakalarinin ardindan belli olacak. Sirket; basketbol, eskrim, yüzme, atletizm, güres, badminton gibi alanlarda toplamda 39 ilde ve 33 brans olmak üzere yaklasik 6 bin sporcuya destek veriyor.

Kaynak: İHA