Taskesenligil, Sampiyon Boksörü Kutladi

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil, Kastamonu’da yapilan Milli Takim Seçmelerinde sampiyon olan Muhammed Enes Kanar’i kutladi. Palandöken Belediyespor’un Milli boksörü Avrupa Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil edecek.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil, Avrupa Sampiyonasi’na katilma hakki kazanan Palandöken Belediyesporlu Muhammed Enes Kanar’i tebrik etti. Geçtigimiz hafta sonu Kastamonu Ilgaz da bulunan Türkiye Boks Federasyonu Milli Takim Kamp Egitim Merkezi’nde yapilan Yildizlar Avrupa Sampiyonasi Seçmelerinde, Palandöken Belediyesporlu Muhammed Enes Kanar, 60 kiloda Türkiye Sampiyonu oldu. Ringte üstün bir basari sergileyen Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavusoglu’nun ögrencisi Gürcistan’in baskenti Tiflis’te yapilacak olan Avrupa Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandi.

Gürcistan’in Baskenti Tiflis’te yapilacak olan Avrupa Sampiyonasinda Ülkemizi Temsil edecek olan Milli boksör Kanar, Antrenör Erol Cavusoglu ve Boks Milli Takim Bas Antrenör Dünya Gençlik ve Konfederasyonu Il Baskani Gürkan Sönmez ile birlikte Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil’i ziyaret etti. Genç boksör basarisini Taskesenligil ile paylasti. Sampiyon boksör, hocalarini Gürkan Sönmez ve Erol Çavusoglu’na tesekkür ederek, bugünlere gelmesinde kendilerinin çok önemli rol oynadigini söyledi.



Milli sporcu Kanar, “Palandöken Belediye Baskanimiz Muhammed Sunar ile Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Fuat Taskesenligil’e desteklerinden ötürü tesekkür ediyorum” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil’i ziyaret etti. Genç boksör basarisini Taskesenligil, milli boksörü Türkiye Sampiyonlugu için tebrik ederek, Avrupa Sampiyonasi öncesinde kendisine basarilar diledi. Taskesenligil, sampiyon boksöre basari dileginde bulundu.

Kaynak: İHA