Nigde Belediyesinde Çalisan Isçilerden A Milli Futbol Takimi'na Videolu Destek

Nigde Belediyesi çalisanlari, hazirladiklari videoyla 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2020) açilis maçinda bu aksam Italya ile karsilasacak A Milli Takim'a destek verdi.

Belediye Baskani Emrah Özdemir'in "Nigde Belediyesinden Milli Takim'a mesaj var." sözleriyle baslayan videoda, isçiler milli sporcularin isimlerini tek tek söyleyerek mesajlarini iletti.

Isçilerin A Milli Takima mesaji söyle:

"Mert, Altay, Ugurcan sizlere inaniyoruz. Biz duvar ustalariyiz, sizlerin de kaleye duvar örüp gol yemeyeceginizi biliyoruz. Merih, Çaglar, Kaan, Mert sizlere güveniyoruz. Bizler haserelerle mücadele ekibiyiz. Bizler haserelere geçit vermedik, siz de defans hattimizda forvetlere geçit vermezsiniz. Taylan, Hakan, Ozan, Yusuf kalbimiz sizinle. Bizler temizlik görevlileriyiz. Sokaklari siler süpürürüz. Sizler de orta saha hattinizda ortaligi silip süpüreceksiniz. Cengiz, Abdulkadir dualarimiz sizinle. Bizler asfalt isçileriyiz, caddelere otoban asfalti atariz. Siz de karsi takimlarin defans hattini otobana çevireceksiniz. Burak, Enes, Kenan sizlere güveniyoruz. Bizler park, bahçelerde sulama isi yapiyoruz ve sizler de gol olup yagacaksiniz. Sizlere güveniyoruz."

Çekilen video, "Belediyemizden EURO 2020 yolunda 'Bizim Çocuklar'a mesaj var" basligiyla belediyenin sosyal medya hesaplarindan paylasildi.

Kaynak: AA