Millet Bahçesinde Milli Maç Heyecani

Euro 2020 Türkiye-Italya maçini, Adanali vatandaslar millet bahçesi içerisinde kurulan dev ekran ile araçlarinda izleme imkani buldu.

Adana Yüregir Belediyesi, Millet Bahçesi’ne kurdugu dev ekranlarla Adanali vatandaslara araçlarinda, A Milli Futbol Takimimizin, Italya ile oynanan Euro 2020 açilis maçini izleme imkani sundu. Yüzlerce vatandas, araçlari ile etkinlik alanina gelerek maçi izlemeye baladi. Vatandaslarin bazilari araçlarinin içerisinden kimisi de aracinin yanina koyduklari kamp sandalyelerinde oturarak maçin keyfini sürdü. Yüregir Belediyesi maçi izlemeye gelen vatandaslara yiyecek içecek ikraminda bulundu.

Yüregir Belediyesi Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ”Allah’in izniyle takimimiza güveniyoruz. Insallah sampiyonluk maçinda da burada olacagiz. Biz Yüregir Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Vatandaslarimizi hemserilerimizi bir araya geldigi ortak sevinç yasadigimiz etkinlikleri önemsiyoruz. Daha önce burada arabada sinema etkinligi yapmistik. Adana Demirspor’un, Besiktas ve diger derbi maçlarini vermistik. Inaniyorum ki burada bu manevi atmosferde galibiyetle çikacagiz. Bundan sonra ki süreçte grup maçlarini vermeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA