MEB, Özel Ögrencilerle A Milli Futbol Takimi'na Destek Klibi Hazirladi

Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk: 'A Millilerimizin #EURO2020 Final coskusuna özel çocuklarimizin gözü, gönlü ve diliyle ortak olmak istedik ve 'Biz beraberiz' dedik. Müsterek cosku ve çabamizin bereketine inancimizla yolunuz açik, vurdugunuz gol olsun'

Milli Egitim Bakanligi (MEB), bu aksam Italya ile karsilasacak A Milli Futbol Takimi'na destek için özel ögrencilerle "Biz Beraberiz" marsi ve klibi hazirladi.

Bakanliktan yapilan açiklamaya göre, Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlügünce 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nin (EURO 2020) açilis maçinda Italya ile karsilasacak A Milli Futbol Takimi'na destek için klip hazirladi.

Ampute Milli Takim Teknik Direktörü Osman Çakmak ve özel egitim kapsamindaki ögrencilerin yer aldigi klipte, "Biz birlikte güçlüyüz" mesaji veriliyor ve ögrencilerin yesil sahada Türk bayragi açtigi görüntüler yer aliyor.

Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, Twitter hesabindan videoyu paylasarak, sunlari kaydetti:

"A Millilerimizin #EURO2020 Final coskusuna özel çocuklarimizin gözü, gönlü ve diliyle ortak olmak istedik ve 'Biz beraberiz' dedik. Müsterek cosku ve çabamizin bereketine inancimizla yolunuz açik, vurdugunuz gol olsun #BizimÇocuklar."

Kaynak: AA