Kocaelispor, Rumen Golcü Bogdan Stancu'yu Transfer Etmek Istiyor

Kocaelispor'un teknik asbaskani ve transfer komitesi üyesi Mehmet Yasar:'Stancu'yla çalismak istiyoruz. Maliyetleri uydurabilirsek Kocaelispor'a katmaya çalisacagiz'

TFF 1. Lig'in yeni takimlarindan Kocaelispor'un teknik asbaskani ve transfer komitesi üyesi Mehmet Yasar, Rumen golcü Bogdan Stancu'yu transfer etmek istediklerini bildirdi.

Kulüp tesislerinde basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Yasar, Kocaelispor'un köklü ve büyük bir camia oldugunu belirterek, taraftarlarin kendilerinden iyi bir takim olusturulmasini bekledigini söyledi.

Kocaelispor'a yakisan bir kadro olusturmak için teknik direktör Mustafa Resit Akçay'in raporu dogrultusunda transfer çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden Yasar, "Stancu'yla ilgili görüsmelerimiz var. Stancu'yla çalismak istiyoruz. Maliyetleri uydurabilirsek Kocaelispor'a katmaya çalisacagiz. Önemli bir futbolcu, üst ligden bir futbolcu. Üst ligden birkaç futbolcu almamiz gerekiyor çünkü rakiplerimiz bu anlamda çok ciddi transferler yapiyor. Onlardan geri kalmamamiz gerekiyor. Stancu'yla ilgileniyoruz." diye konustu.

Yasar, Stancu'nun geçen sene oynadigi maliyete kendilerinin çikamadigini dile getirerek, "Stancu'nun bizim istedigimiz fiyata gelmesi gerekiyor. Baya yol kat ettik, ufak tefek pürüzler kaldi. Onlari da asabilirsek insallah kulübe kazandiracagiz gibi." ifadesini kullandi.

Renklerine bagladiklari Abdoulaye Cisse'nin transfer süreci hakkinda konusan Yasar, transfer konusunda çok yönlü ve dikkatli çalistiklarini söyledi.

Yasar, Güney Afrikali santrafor Dino Ndlovu'yla ilgili Akçay'in olumlu görüs verdigini belirterek, "Bir teklif verdik ama Stancu transferini bitirebilirsek Dino transferini askiya aliriz. Onun önünde bir de yerli forvetimiz var, Dino en son düsündügümüz bir futbolcu." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA