Kocaeli Spor Senligi Basliyor

Herkesin eglenmesi, spor yapmasi ve çocuklarin oyunlarla vakit geçirmesi hedefiyle hazirlanan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Spor Söleni basliyor.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi Spor Sube Müdürlügü’nün organize edecegi spor söleni basliyor. Tüm etkinliklerin ücretsiz olacagi sölen, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü düzenlenecek. Sölende sporcular da yeteneklerini sergileme firsati bulacak. Sevgi ve hosgörü hislerinin kuvvetlendirilmesi amaçlanan spor söleninde, özgüven sahibi bireylerin sporun evrensel dili ile pekistigi Türkiye’nin en büyük sölenlerinden biri olacak.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi Spor Sube Müdürlügü tarafindan düzenlenecek sölen, Ömer Türkçakal Bulvari üzerindeki Vinsan Açik Çim Saha’da herkese açik olacak ve ücretsiz gerçeklesecek. Spor söleni, Ayak Tenisi Sampiyonasi’nin yani sira Masa Tenisi, Eglenceli Atletizm, Floor Curling ve Geleneksel Çocuk Oyunlari gibi etkinliklerden olusuyor.

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Doç. Dr. Tahir Büyükakin, Türkiye’nin benzer nitelikteki en büyük spor sölenini düzenlediklerini belirterek, “Amacimiz çocuklarimiz, gençlerimiz basta olmak üzere herkesi spor yapmalari için tesvik etmektir. Spor yapmayanlar sölen vesilesiyle spor yapmaya baslayacak. Çocuklarimiz çocuk olmanin tadini çikarak. Tüm vatandaslarimizi ücretsiz spor söleni etkinliklerine bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA