Kisitlama Saatlerinde Sehirlerarasi Yolcuklar Için Yeni Tedbir Getirildi

Denizli Il Umumi Hifzissihha Meclisi, kisitlama saatlerinde özel araçlarla sehirler arasi seyahat kisitlama tedbiri ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçlarinda bulunan sporcularin kisitlamadan muaf olmasi karari aldi.



Denizli Il Umumi Hifzissihha Meclisi Vali Ali Fuat Atik baskanliginda toplandi. Bu kapsamda hafta içi ve hafta sonu dahil olmak üzere sokaga çikma kisitlamalari saatinde özel araçlarla sehirlerarasi seyahat kisitlamasi tedbiri alindi. Gençlik ve Spor Bakanliginin ilgili yazilari ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarinin yapilacagi günlerin program geregince Haziran ayi boyunca Çarsamba ve Pazar günlerinde düzenlenecek müsabakalarin sokaga çikma kisitlamalarina denk gelen süreleri için müsabakaya katilacak takimlar açisindan sokaga çikma ve sehirlerarasi seyahat kisitlamalarindan muafiyet talep edildigi Içisleri Bakanligi tarafindan bildirildi.



Bu kapsamda seyircisiz olarak gerçeklestirilen maçlarda müsabakalarina katilacak takimlarinin yönetici, sporcu, antrenör ve diger görevlilerinin, muafiyetin nedeni ve buna bagli olarak zamani ve güzergahi ile uyumlu olmak kaydiyla kisitlamadan muaf olacagi belirtildi.

Kaynak: İHA