Kendisini Aglatabilene 100 TL Veriyor

Sehirleri gezerek insanlarin dertlerini 10 TL karsiliginda dinleyen 23 yasindaki Aytaç Simsek, kendisini derdiyle aglatabilene ise 100 TL veriyor.



Insanlarin dertlerini 10 TL karsiliginda dinleyerek geçimini saglayan Aytaç Simsek, Samsun’a geldi. Burada Atakum sahilinde elinde "Derdiyle beni aglatabilene 100 TL" pankartiyla insanlari dertlerini dinlemeye davet eden Simsek, insanlar tarafindan ilgiyle karsilandi. "Dert dinleyen gezgin adam" olarak bilinen Aytaç Simsek’i Samsun’da aglatan olmadi.

"Amacim dert dinleyerek, insanlarin rahatlamasini saglamak"

Bu zamana kadar birçok dert dinledigini söyleyen Aytaç Simsek, "Sehir sehir gezip insanlarin dertlerini, hikayelerini dinliyorum. Her sehrin kendine özgü bir derdi var, bunu fak ettim. Amacim dert dinleyerek, insanlarin rahatlamasini saglamak, insanlara yardimci olabilmek. Bazilari kendi içine atmis ve kimseye anlatamamis beni gördügünde yanima gelip oturanlar oldu. Aglatabilen iki kisi var. Ben uzun zamandir çocuklugumdan beri arkadaslarimla dertlesiyorum. Birçok dert gördüm. Ben de bir farkindalik olsun diye dikkat çekmek amaçli böyle bir sey yaptim. Hedefim patenle dünya tutu yapmak. Bisikletle yapan çok var. Ama patenle dünya turu degil, sehirler arasi giden bile yok. Ben de iyi bir paten alabilmem adina sponsor bulabilirsem hiç durmadan yola çikarim" dedi.



Bir vatandas ise "Derdim vardi. Kendimi zorluyordum. Içime ata ata bir hal olmustum. Anlattim biraz rahatladim diyebilirim ancak tam olarak kendimi anlatamadim, özele inemedim. Agabey de iyi bir agabey. Herkese tavsiye ederim" seklinde konustu.

Su ana kadar 51 sehir gezen Simsek’in bir sonraki duragi ise Ordu olacak.

Kaynak: İHA