Karatas'tan Erzurumspor Çagrisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Il Baskani Naim Karatas, 17 Haziran’da seçimli genel kurul yapacak olan B.B. Erzurumspor’da kongreye çok az zaman kalmasina ragmen belirsizligin sürmesi ve henüz daha bir baskan adayinin çikmamasi sehir halkini ve taraftarlari ciddi manada endiseye sevk ettigini belirtti.

Baskan Karatas, yaptigi yazili açiklamada, “Ortada herkesin görmesi gereken bir realite var; o da Bu takimin üst üste sampiyon olup Süper lige çikmasinda ve hem tesis hem de kurumsal bazda çok iyi yerlere gelmesinde Erzurum B.B. Baskani sayin Mehmet Sekmen’in çok ciddi destegi ve emekleri olmasi. Surasi unutulmamalidir ki 1.Ligde bir takimin sabit giderleri ve transfer ücretleri çok büyük meblaglar tutmaktadir. Sanayisi olmayan ve tüketime yönelik bir ekonomisi olan Erzurum da bu kadar büyük giderleri tek basina her hangi bir Kurumun destegi olmadan karsilayacak Kulüp Baskani ve yönetim bulmak oldukça zordur” diye konustu.

BB Erzurumspor’un sadece Belediyenin degil bu kadim sehrin bir degeri ve tek sosyal heyecani oldugunu dile getiren Baskan Karatas, daha sonra sunlari kaydetti;

“Siyaset üstü olan B.B.Erzurumspor’a ne Sayin Sekmen’in , ne de sayin Sekmen’e taraftarin küsme hakki yok ve olmamali da.Sosyal Belediyeciligin bir Kolu da Spor kulüpleri. Sehre maddi ve manevi çok getirisi olan Süper Lige yeniden çikmak için Hem Belediye’ye,hem STK lara,hem Büyük is adamlarina hem de taraftara çok büyük sorumluluk ve görev düsmektedir.

Mücadele edecegimiz 1.Ligdeki takimlar haril haril transfer yapip sezona hazirlanirken biz hala daha kayikçi kavgasi ile mesgulüz.

Bugünden tezi yok Sehrin Tüm ileri gelenleri bir konsorsiyum olusturup sorunu çözüme kavusturmali. B.B.Erzurumspor’a bugüne kadar verdigi destegi yeniden devam ettirmesi için Sayin Sekmen basta olmak üzere sehrimizin her sorunu ile yakindan alakali sayin Valimiz Okay Memis bey ve Is adamlari ile STK lar ile el ele verip süreci basariyla yönetmelidir.

MHP Erzurum Il Baskani olarak yaptigim geziler ve halk ziyaretlerinde B.B. Erzurumspor konusu vatandaslar tarafindan sürekli sahsima sorularak bu konu hakkinda çözüm bulunmasina yardimci olmam istenmektedir. Sehrimizin her sorununa her konusuna sahip çikmak bizim boynumuzun borcu oldugu gibi Erzurumspor konusunda da hassasiyetimizi ortaya koyuyor ve üzerimize düsen ne ise yapacagimizi Erzurum halkina söylüyoruz.”

Kaynak: İHA