Halk Bandosundan 'Bizim Çocuklar'a Marsli Klipli Destek Açiklamasi 'Bizim Çocuklar'

Euro 2020’nin açilis maçinda Italya ile karsi karsiya gelecek olan A Milli Futbol takimimiz için Çorlu Halk Bandosu tarafindan özel olarak mars bestelendi. Milli takim için yapilan marsli destek kisa sürede binlerce kez izlendi ve begeni kazandi.

Marsin hazirlanma sürecini aktaran Çorlu Bandosu sefi ve solisti Umut Kaplan, “Yaklasik bir ay evvel arkadaslarimizla önümüzdeki projeleri degerlendirirken Euro 2020’nin yaklastigini ve bununla ilgili çalisabilecegimizi ortaya koyduk. Daha sonra 15 gün kadar söz yazimi sürdü. Sözünü orkestramizda yer alan Dogus Kop ve Ömer Isler yazdilar. Düzenleme ve aranjesini Burakcan Güneren arkadasimiz yapti. Daha sonra çalismalar oldu, söyledik ve sarkimiz bittikten sonra da kliplendirmek istedik ve klibimizi çektik. Bunu da ülkemizle paylasmak istedik. Bugün ilk açilis maçini oynayacak olan milli takimimizin final maçini da oynamasini dileyerek milli takima basarilar diliyorum” dedi.

Sarkida Çorlu Kent Orkestrasi ve bandosunda flütist olarak görev yapan Ayça Özenbas da “Euro 2020 için A Milli Takimimiza destek amaçli böyle bir projeyi degerlendirdik kendi aramizda ne yapabiliriz diye düsündükten sonra kendi alanimizda giderek milli takimimiza beste yapmaya karar verdik. Ardindan da çalismalarimiz sonucunda ortaya ’Bizim Çocuklar’ adli parçamiz çikti. Parçamizi tüm Türkiye ile de paylasmaya karar verdik” dedi.

Bando ve orkestra üyelerinin milli takim formalari giyerek çektikleri klipte Çorlu’nun Atatürk Meydani ile Atatürk Evi ve Çorlu Sehir Stadyumu gibi mekanlari da kullanildi.

Kaynak: İHA