Futbolculardan Baskan Atabay'a Galibiyet Sözü

Didim Belediye Baskani A.Deniz Atabay, U-13 futbol turnuvasina katilan Didim Belediyesporlu futbolculara basarilar dilerken, futbolcular da turnuvadan en iyi sonuçlari alma sözü verdi.



Antalya’da gerçeklesecek olan U13 yas gruplari özel turnuvasina katilan Didim Belediyesporlu futbolculari ugurlamak ve basarilar dilemek için Didim Belediyespor Kulübü tesislerini ziyaret eden Didim Belediye Baskani A.Deniz Atabay tüm futbolculara basari dileklerini iletti. Didim Belediyespor Kulübu Baskani Bedri Altintas, alt yapi hocalari Mustafa Külle, Kasim Güneser ve Mehmet Özdemir önderligine turnuvaya giden tüm futbolculara basarilar dileyen Baskan Atabay, "Bu turnuva sporcu kardeslerimiz için büyük bir tecrübe olacak. Sporun ve sporcunun destekçisi olarak her zaman kardeslerimizin yaninda olacagiz" ifadelerini kullandi.

Kendilerini ugurlamak için Didim Belediyespor Kulübü tesislerini ziyaret eden Didim Belediye Baskani A.Deniz Atabay’a tesekkür eden futbolcular, turnuvadan en iyi sonucu alacaklarini belirtti.

Kaynak: İHA