Ertugrul Saglam Açiklamasi 'Süper Lig Disindaki Kulüplerde Görev Yapmayi Düsünmüyorum'

SAMSUN – Basarili Teknik Direktör Ertugrul Saglam, Türkiye’de sadece Samsunspor için bir defaya mahsus degistirdigi kararin arkasinda oldugunu ve Türkiye’de Süper Lig disindaki kulüplerde görev yapmayi kesinlikle düsünmedigini söyledi.

Kariyerinde ilk kez 2. Lig’de Samsunspor’un basinda teknik direktörlük yapan Ertugrul Saglam, sezonun ilk 10 haftasindan sonra geldigi ligde Samsunspor’u TFF 1. Lig’e tasimisti. Yine ilk kez takim çalistirdigi TFF 1. Lig’de geçen sezon Adana Demirspor ve Giresunspor ile ayni puani kazanmasina ragmen 3’lü averaj ile Süper Lig’e çikamayan kirmizi-beyazlilar ile yollarini ayiran Ertugrul Saglam, sosyal medyadan yaptigi açiklama ile Süper Lig disindaki takimlarla çalismayi düsünmedigini kesin bir dille ifade etti.



“Kariyerimde sadece Samsunspor için bir defaya mahsus degistirdigim, Süper Lig harici takim çalistirmak”

Sadece Samsunspor için alt liglerde çalismayi kabul ettiginin altini çizen Saglam, “Son günlerde bazi yayin organlarinda da yer alan çok degerli kulüplerimizin tekliflerine ve ilgilerine çok tesekkür ediyorum. Bununla beraber 15 yillik teknik adamlik kariyerimde sadece Samsunspor için bir defaya mahsus degistirdigim kararimin arkasinda oldugumu belirterek, ülkemizde Süper Lig disindaki kulüplerimizde görev yapmayi kesinlikle düsünmedigimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile Euro 2020’de mücadele edecek A Milli Takim teknik heyet ve oyuncularimiza da basarilar diliyorum” dedi.

Ertugrul Saglam 15 yillik teknik direktörlük deneyiminde sadece Samsunspor’un basinda alt liglerde takim çalistirmisti.

Kaynak: İHA