Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Bu Sezon Bir Ilk Yasayabilir

Bursaspor’un 3 yilligina anlastigi Teknik Direktör Mustafa Er, transfer tahtasi açilmasi halinde kariyerinde ilk kez kendi olusturacagi bir kadro ile sezona giris yapacak.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un genç teknik adami Mustafa Er, kariyerinde bir ilki yasayabilir. 41 yasindaki çalistirici, transfer tahtasinin açilmasi halinde ilk kez, kendi olusturacagi bir kadro ile ligde mücadele edebilecek. 2016-2017 sezonunda Bursaspor’un Trabzonspor’la oynadigi son hafta maçinda takimin basina geçen ve kariyerine resmen baslayan Er, sonra takimin basindan ayrilmisti. 2017-2018 sezonunda da Süper Lig’de mücadele eden yesil-beyazli ekibin son 6 maçinda yine Mustafa Er’e ihtiyaç duyumun ve görev verilmis. Ancak sezon sonunda yeniden yollar ayrilmisti.

Mustafa Er’in gözü transfer tahtasinda

2019-2020 sezonunda ise 2. Lig ekiplerinden Kirsehir Belediyespor’a devre arasinda katilan ve yine kendi olusturdugu bir takimla mücadele etme sansi yakalayamayan Mustafa Er, geçen sezonunun basinda yeniden Bursaspor’un teknik direktörü olmustu. Ancak genç çalistiricinin bu kez de önüne transfer tahtasi çikti. Mustafa Er, sezona transfer yapamadan baslamis ve devre arasinda da bu sikintidan kurtulamayarak sezonu tamamlamisti. 3 yillik anlasma saglanan 41 yasindaki teknik adam, yeni yönetimin transfer tahtasini açmasi halinde, kendi olusturacagi bir kadro ile mücadele verecek ve bir ilki yasayacak.

Kaynak: İHA