BAÜN, Türkiye Isitme Engelliler Sampiyonalarina Ev Sahipligi Yapti

Türkiye Isitme Engelliler Spor Federasyonunun 2021 yili faaliyet programinda yer alan Türkiye Isitme Engelliler Oryantiring, Yüzme ve Masa Tenisi Sampiyonalari, Balikesir Üniversitesi ev sahipliginde Çagis Kampüsünde gerçeklestirildi. 9-11 Haziran tarihlerindeki sampiyona organizasyonlari; Balikesir Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi, Balikesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile Balikesir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ortak organizasyonu ve Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanliginin katkilariyla düzenlendi.

9-10 Haziran tarihlerinde Masa Tenisi Sampiyonasiyla baslayan organizasyon; 10 Haziran tarihinde Yüzme Sampiyonasi ile devam ederken, 10-11 Haziran tarihlerinde gerçeklestirilen Oryantiring Sampiyonasi ile sona erdi.

Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus da organizasyonun son günü tamamlanan Oryantiring Sampiyonasinin ardindan gerçeklestirilen madalya törenine katilarak, dereceye giren sporculara madalyalarini takdim etti. Törende bir konusma da gerçeklestiren Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, etkinliklere katilan tüm sporcu, antrenör ve yöneticileri tebrik ederken, her üç sampiyonaya da Balikesir Üniversitesi olarak ev sahipligi yapmaktan duydugu memnuniyeti ifade etti.

Dereceye giren sporculara madalyalarinin takdiminin ardindan da Türkiye Isitme Engelliler Federasyonu tarafindan organizasyona destekleri dolayisiyla Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus ile etkinlige katki sunan kurum temsilcilerine tesekkür plaketi sunuldu.

Kaynak: İHA