Antalyaspor Kulübü Dernegi'nin Yeni Baskani Hesapçioglu Oldu

Antalyaspor Kulübü Dernegi Olaganüstü Genel Kurulu gerçeklestirildi. Genel Kurul sonucunda Emin Kemal Hesapcioglu Antalyaspor Kulübü Dernegi’nin yeni baskani oldu.

Antalyasporu’un Dösemealti ilçesindeki, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Büyüksehir Belediyesi Stadyumu’nda yapilan genel kurula Antalyaspor Kulübü Dernegi, Antalyaspor Vakfi ve Antalyaspor A.S. eski baskan ve yöneticilerinin yani sira Antalyaspor Vakfi Baskani Nafiz Tanir ile dernek üyeleri katildi.

Genel kurulun Divan Kurulu Baskanligi’ni Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (AESOB) Baskani Adlihan Dere yapti. Kurulda, Kamile Gülgün Yildirim, Mehmet Çelik, Hakan Irban, Cenk Soyer ve Ismet Tandogan da yer aldi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan tüzükte yapilan degisiklikler genel kurulun oylarina sunuldu ve tüm degisiklikler kabul edildi. Daha sonra seçim maddesine geçildi. Tek listenin sunuldugu genel kurulda Emin Kemal Hesapcioglu’nun baskanliginda olusturulan liste, Antalyaspor Kulübü Dernegi’nin yeni yönetimi olarak göreve geldi.

Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde Antalyaspor eski baskanlarindan Dündar Ulugkay ve tribünlerin sevilen isimlerinden Ali Çinardere birer konusma yapti.

"Projeleri gelistirme zamani"

Antalyaspor A.S. adina söz alan Asbaskan Berkay Bahar ise, “Antalya’mizin tüm kurumlari ile beraber ortak akil ile Antalya’nin Antalyaspor’umuza, Antalyaspor’umuzun da Antalya’ya deger kattigi projeler gelistirme zamanidir. Biz, bu konuda her türlü çalismaya haziriz. Antalyaspor Kulübü Dernegi yönetimimize simdiden basarilar diliyor, zorlu yolculukta yanlarinda oldugumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.



"34 isim tam yetki ile çalisacak"

Son olarak kürsüye Antalyaspor Kulübü Dernegi Baskanligi’na seçilen Emin Kemal Hesapcioglu geldi. Geçmiste baskan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan herkese saygi ve minnetlerini sunarak konusmasina baslayan Hesapcioglu, sözlerinin içeriginde “Antalyaspor Ailem” vurgusu yapti. Yönetim, denetim ve haysiyet kurullarinda görev alacak olan asil ve yedek toplam 34 ismin prosedür geregi bu sekilde siralandigini, ancak 34 ismin de bir yönetim kurulu üyesi gibi kulüp için aktif olarak çalismasi üzerine bir sistem kurduklarini anlatan Hesapcioglu, “Dernegimiz 11 farkli bransta, 574 sporcu ile faaliyetlerini sürdürüyor. Milli oyuncular, sampiyonlar ve Türkiye rekortmenlerini barindiran bir kulübüz. Her seyimiz amatör branslarimiz için. Onlarin daha iyi sartlarda daha büyük basarilara imza atmasi için çalisacagiz. Biliyoruz ki yapacak çok isimiz var” diye konustu.



"Alkislari Türkiye duyacak"

Antalyaspor A.S’den destek alan degil, katki koyan bir mali yapiya sahip olduklarini ve bunu artirarak gelistireceklerini belirten Hesapcioglu, “Tüm dünyada yasanan pandemi sürecinin de etkileri ile mali açidan zor günler yasanmaktadir. Bu zor günleri ancak birlik ve dayanisma içerisinde asabiliriz. Saglam temeller üzerine oturtulmus Antalyaspor’umuzun ayni sekilde yoluna devam edebilmesi için hep birlikte çalisacagiz. Antalyaspor’umuzun basarilarini hep birlikte alkislayacagiz. Bu alkisin daha yüksek sesle duyulmasi için hep birlikte tek yürek ele ele verecegiz ve alkislarimizi tüm Türkiye’ye duyuracagiz” dedi.

Antalyaspor Kulübü Dernegi Baskanligi’na seçilen Emin Kemal Hesapcioglu konusmasini alkislar esliginde noktalarken Antalyaspor Kulübü Dernegi’nin yeni yönetim kurulu üyelerinin çektirdikleri toplu fotograf ile genel kurul sona erdi.

Antalyaspor Kulübü Dernegi’nde yeni yönetim, denetim ve haysiyet kurulu üyeleri asagidaki gibi olustu:

Yönetim kurulu asil: Emin Kemal Hesapcioglu, Mustafa Özdogan, Ufuk Sezer, Osman Sapmaz, Kivanç Bülent Kuzay, Deniz Varol, Ersan Göbelek, Ibrahim Gökhan Kasapoglu, Levent Küçükçolak, Birhan Varol.

Yönetim kurulu yedek: Ahmet Avcioglu, Ismail Iltemir, Özgür Basmaci, Güray Kanan, Rüstü Sevki Okur, Murat Simsek, Selin Antalya, Hüseyin Tinkaz, Tahir Özdas, Can Osman Cilesiz, Ali Bugrul.

Denetleme kurulu asil: Mustafa Türker, Mehmet Çelik, Mehmet Hakan Irban.

Denetleme kurulu yedek: Utku Taskin, Caner Canitez, Murat Kaan Binbir.

Haysiyet kurulu asil: Turgay Soyer, Ibrahim Sendil, Ahmet Kistin

Haysiyet kurulu yedek: Efe Kirmizioglu, Ömer Altintepe, Ali Murat Hizay.

Kaynak: İHA